mulders-gm.nl

Harlequin Sexy 114 - Verleid door drie vrouwen

PUBLICATIE DATUM mei 2014
BESTANDSGROOTTE 8,8
ISBN 9789402503043
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Cara Summers
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Harlequin Sexy 114 - Verleid door drie vrouwen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Cara Summers. Lezen Harlequin Sexy 114 - Verleid door drie vrouwen online is nu zo eenvoudig!

Sinds Chance met rechercheur Natalie Gibbs undercover heeft samengewerkt aan een zaak, smacht hij met zijn hele lichaam naar deze koele roodharige agente. Daarom doet hij haar een voorstel dat ze niet kan weigeren: één nacht samen, niets meer en niets minder! Het wordt een nacht die hij niet licht zal vergeten...De volgende keer dat hij haar ziet, heeft ze zich om de een of andere reden vermomd als de blonde seksbom Rachel Cade. Aangezien hij dringend iemand nodig heeft voor een nieuwe undercoveroperatie, besluit hij deze 'Rachel' te vragen. Alsof het nog niet ingewikkeld genoeg is, moet ze zich voor deze operatie voordoen als het supermodel Calli. Van één ding is Chance zeker: Natalie, Rachel en Calli weten alledrie in bed het beste in hem naar boven te halen!

... de zachtmoedige Zoe Mardas naar het woestijnrijk Maraban ... PDF ePUB - Fuck the quarterlife crisis ... . Dit is haar kans op avontuur! Al is het nu ook weer niet de bedoeling dat ze direct bij aankomst wordt ontvoerd... Luisterboeken op je telefoon. Meer dan 150.000 luisterboeken in één app. Ideaal voor in de auto, in het openbaar vervoer, of gewoon lekker thuis op de bank. Al onze luisterboeken zijn gratis te proberen voor nieuwe klanten. Vandaag, 25 mei, is het Internationale Dag van de Vermiste Kinderen (sinds 2001). Voor Maya Bor (69) elk jaar weer een heftige dag. Haar ... Download PDF Leisure! ... . Voor Maya Bor (69) elk jaar weer een heftige dag. Haar zoon Marc (destijds 25) verdween in 2009 spoorloos in Peru ......