mulders-gm.nl

Varg Veum serie - Grote Zus

PUBLICATIE DATUM februari 2018
BESTANDSGROOTTE 4,80
ISBN 9789460684258
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Gunnar Staalesen
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Varg Veum serie - Grote Zus in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gunnar Staalesen. Lezen Varg Veum serie - Grote Zus online is nu zo eenvoudig!

Varg Veum krijgt bezoek van een vrouw die zich tot zijn verbazing voorstelt als zijn halfzuster. Maar ze is niet gekomen om de familie­banden aan te halen, ze wil dat hij haar petekind zoekt, de 19-jarige Emma, die naar Bergen is vertrokken om daar te studeren. Na haar verhuizing uit het studentenhuis is ze spoorloos verdwenen zonder een adres achter te laten.Het onderzoek voert Veum naar het ruige kustgebied tussen Bergen en Haugesund, waar een criminele motorbende de lakens uitdeelt. Natuurlijk laat Veum zich door het brute geweld niet afschrikken, maar dan neemt de zaak een onverwachte wending die hem ook persoonlijk raakt.

... negentienjarige Emma. Varg Veum krijgt bezoek van een vrouw die zich tot zijn verbazing voorstelt als zijn halfzuster ... Gunnar Staalesen - Wikipedia ... . Maar ze is niet gekomen om de familie­banden aan te halen, ze wil dat hij haar petekind zoekt, de 19-jarige Emma, die naar Bergen is vertrokken om daar te studeren. Na haar verhuizing uit het studentenhuis is ze spoorloos verdwenen zonder een adres achter te laten. Varg Veum krijgt bezoek van een vrouw die zich tot zijn verbazing voorstelt als zijn halfzuster. Maar ze is niet gekomen om de familie­banden aan te halen, dwarsligger 588 Gunnar Staalesen Varg Veum Grote zus Voo ... Thrillerlezersblog: Grote zus van Varg Veum ... . Maar ze is niet gekomen om de familie­banden aan te halen, dwarsligger 588 Gunnar Staalesen Varg Veum Grote zus Voor de lezers van Stieg Larsson en Henning MankellPrivédetective Varg Veum krijgt bezoek van een vrouw die zich tot zijn verbazing voorstelt als zijn halfzuster. 'Grote zus is Staalesen in topvorm.' - Politiken 'In alle opzichten de gelijke van Henning Mankell en Jo Nesbø.' - Crime Time Varg Veum krijgt bezoek van een vrouw die zich tot zijn verbazing voorstelt als zijn halfzuster. Varg Veum krijgt bezoek van een vrouw die zich tot zijn verbazing voorstelt als zijn halfzuster. Maar ze is niet gekomen om de familie­banden aan te halen, ze wil dat hij haar petekind zoekt, de 19-jarige Emma, die naar Bergen is vertrokken om daar te studeren. Na haar verhuizing uit het studentenhuis is ze spoorloos verdwenen zonder een adres achter te laten. Omschrijving Varg Veum serie - Grote Zus ... Varg Veum krijgt bezoek van een vrouw die zich tot zijn verbazing voorstelt als zijn halfzuster. Maar ze is niet gekomen om de familiebanden aan te halen, ze wil dat hij haar petekind zoekt, de 19-jarige Emma, die naar Bergen is vertrokken om daar te studeren. Samenvatting 'Grote zus is Staalesen in topvorm.' - Politiken 'In alle opzichten de gelijke van Henning Mankell en Jo Nesbø.' - Crime Time Varg Veum krijgt bezoek van een vrouw die zich tot zijn verbazing voorstelt als zijn halfzuster. Grote zus direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt....