mulders-gm.nl

Prille Liefdes - Charmante minnaars

PUBLICATIE DATUM mei 2020
BESTANDSGROOTTE 12,15
ISBN 9789402545746
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Susanne James
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Prille Liefdes - Charmante minnaars in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Susanne James. Lezen Prille Liefdes - Charmante minnaars online is nu zo eenvoudig!

Deze ongenaakbare mannen blijken heel charmant te kunnen zijn!In Een onverwachte erfenis is Helena verbijsterd als ze de helft van het landgoed Mulberry Court erft - en de andere helft naar Oscar Theotokis gaat! Geen sprake van dat ze onder één dak gaat wonen met die arrogante Griek, die ooit haar hart brak. Wat ze niet weet, is dat hij een verleidelijk plan heeft om haar op andere gedachten te brengen…In Machtig en mysterieus komt Isabel vast te zitten in de lift met een onbekende, knappe man. Na afloop leidt een ondoordachte kus tot een opwindende nacht in zijn bed. Te laat ontdekt ze dat hij niemand minder is dan de machtige, mediaschuwe Alexios Constantinou, uitgerekend de man over wie zij een onthullende reportage moet maken!In Eén nacht in zijn bed is Liv halsoverkop weggevlucht van het altaar. In haar gescheurde trouwjurk belt ze aan bij een groot landhuis, waar een intrigerende man opendoet. Luitenant-kolonel Cade Grant biedt haar niet alleen onderdak, maar ook een baan aan. Al snel is Liv smoorverliefd, maar durft hij zijn geharde hart voor haar open te stellen?

...staanbare minnaars in een fonkelende sterrennacht ... Bureau ISBN - Een minnaar voor kerst ... ... (1) VERLANGEN NAAR DE SJEIK - Lucy Monroe Angele is vanaf haar tienertijd al verliefd op kroonprins Zahir, die voorbestemd is haar echtgenoot te worden. Helaas moet ze hem ontslaan van zijn trouwbelofte, want hij houdt niet van haar. In haar wanhoop stelt ze echter één voorwaarde voor zijn vrijheid: dat ze de huwelijksnacht die haar ... De broers Di Fiore zijn onverslaanbaar in zaken... en onweerstaanbaar in de slaapkamer! (1) KERS ... Bureau ISBN - Een minnaar voor kerst ... ... en onweerstaanbaar in de slaapkamer! (1) KERST MET DE TYCOON (Bouquet 4008) Chloe Russo heeft er veel voor over om van het parfum dat ze heeft ontwikkeld hét kerstcadeau van het jaar te maken. Maar samenwerken met Nico Di Fiore? Nee. Ooit beloofden zijn kussen haar een genot waarvan ze alleen maar kon dromen - tot hij haar ijskoud afwees. Prille Liefdes - Charmante minnaars . Reis naar het hart . Spaanse liefde ; nooit gedroomd . Topcollectie 23 . Topcollectie 48 . Vaders uit duizenden Carole Mortimer. Argentijnse nachten . Bouquet e-bundel . Bouquet e-bundel nummers 3288 - 3295 (8-in-1) Passie in het paradijs Een exotische locatie is de perfecte plek voor een zinderende romance... Deel 2 Middernacht in Madrid... In het schijnsel van een restaurantkeuken ziet Alejandro een betoverende jonge vrouw werken. Wanneer hij haar wil spreken, krijgt hij tot zijn verbazing te horen dat ze geen tijd heeft. Een vrouw die hem iets weigert? Lees „Veroverd door een Griek / Terug naar Toscane / Exotische verovering 3-in-1" door Kay Thorpe verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Veroverd door een Griek Chelsea is in Griekenland om te ontspannen… En om inspiratie op te doen. Als ze de kans krijgt s... Prille Liefdes - Onweerstaanbare tycoons Lynn Raye Harris. Hebben deze machtige minnaars de lente in hun hoofd?In Koninklijke chantage moest Lily noodgedwongen terug naar Montebianco, om haar baan te behouden…. » Lees verder. € 5,99 bij eBook.nl (epub) en 0 andere aanbieders Prille Liefdes - Charmante minnaars. Susanne James. € 5,99 . Een zinderend weerzien. Susan Stephens. € 3,49 . Bouquet e-bundel nummers 3449-3456 (8-in-1) Abby Green. € 23,99 . Argentijns vuur. Susan Stephens. Bouquet e-bundel nummers 4029 - 4036. Sharon Kendrick. € 23,99 . Bouquet e-bundel nummers 4133 - 4140. Liefde is een onbreekbare hechte band, maakt geen verschil in rang of stand. Liefde zit niet in geld of in geschenken, niet ...