mulders-gm.nl

De naam van God is genade

PUBLICATIE DATUM januari 2016
BESTANDSGROOTTE 10,23
ISBN 9789044350623
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Paus Franciscus
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De naam van God is genade in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Paus Franciscus. Lezen De naam van God is genade online is nu zo eenvoudig!

Paus Franciscus richt zich in dit boek persoonlijk tot elke man en vrouw ter wereld, binnen en buiten de kerk. Via een intieme dialoog wil hij een inspiratie zijn voor iedereen die op zoek is naar een betekenis in het leven. Op elke bladzijde zindert het verlangen om vooral het onrustige, gekwelde deel van de mensheid te bereiken dat erom vraagt te worden omarmd in plaats van weggeduwd: vluchtelingen, gevangenen, armen, en mensen aan de rand van de samenleving. Via jeugdherinneringen en ontroerende anekdotes legt Franciscus uit wat zijn redenen zijn voor het door hem ingestelde Heilig Jaar van Barmhartigheid. Hij benadrukt dat de kerk voor niemand haar deuren mag sluiten. Wars van uiterlijk vertoon en corruptie verkondigt deze meest populaire paus ooit zijn boodschap - dwars over alle grenzen heen. De naam van God is genade wordt in 82 landen tegelijk gepubliceerd.

...ciscus verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Paus Franciscus richt zich in dit boek persoonlijk tot elke man en vrouw ter wereld, binnen en buiten de kerk ... De Naam van God is genade - Paus Franciscus ... . Via een i... Paus Franciscus - 'De naam van God is genade': een interview Op 12 januari 2016 verscheen in 82 landen tegelijkertijd het boek 'De naam van God is genade'. Het is een lang interview met paus Franciscus over de thematiek van het Jaar van de Barmhartigheid, het zeer uitzonderlijke heilig jaar dat bijna het hele jaar 2016 loopt. 'De naam van God is genade verschijnt in 82 landen tegelijk en het is de eerste keer dat een paus zich met een boek rechtstreeks tot zijn gelovig ... De naam van God is genade - Paus Franciscus - (ISBN ... ... . 'De naam van God is genade verschijnt in 82 landen tegelijk en het is de eerste keer dat een paus zich met een boek rechtstreeks tot zijn gelovigen richt. Paus Franciscus hoopt via een intieme dialoog iedereen te inspireren.' - Het Nieuwsblad. Schrijf een recensie. Email * Wachtwoord * Account aanmaken. De naam van God is genade | ISBN 9789044350616 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Hij benadrukt dat de kerk voor niemand haar deuren mag sluiten. Wars van uiterlijk vertoon en corruptie verkondigt deze meest populaire paus ooit zijn boodschap - dwars over alle grenzen heen. De naam van God is genade wordt in 82 landen tegelijk gepubliceerd. 'De naam van God is genade verschijnt in 82 landen tegelijk en het is de eerste keer dat een paus zich met een boek rechtstreeks tot zijn gelovigen richt. Paus Franciscus hoopt via een intieme dialoog iedereen te inspireren.' - Het Nieuwsblad. BESTELLEN. GERELATEERD. Titel: De naam van God is genade: De paus in gesprek met Andrea Tornielli Uitgever: The House of Books, 2016 Prijs: € 15,00 ISBN: 978 90 443 5061 6 Aantal pagina's: 144. Dit jaar is uitgeroepen tot het heilig jaar van barmhartigheid. De Italiaanse journalist Andrea Tornielli sprak met paus Franciscus over barmhartigheid....