mulders-gm.nl

Van druif tot dronk

PUBLICATIE DATUM november 2009
BESTANDSGROOTTE 5,72
ISBN 9789057592690
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Nicolaas Klei
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Van druif tot dronk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nicolaas Klei. Lezen Van druif tot dronk online is nu zo eenvoudig!

Een fles wijn hoeft niet een uur tevoren ontkurkt. De meeste wijn is er niet om te bewaren. Rood wordt te warm, en wit te koud gedronken. Biologische wijn, is dat wel lekker?Iedereen kent er wel eentje: zo'n wijsneus, die alles weet en zo moeilijk doet over wijn dat je denkt: geef mij maar een pilsje. Toch, zo ingewikkeld is het allemaal niet, en de ware wijnkennis is gebaseerd op gezond verstand. Vandaar dit nuchtere (jawel!) boekje, waarmee u zelfverzekerd iedere 'kenner' aftroeft. Want wijn moet niet moeilijk zijn, maar lekker.Van druif tot dronk bevat alle onmisbare wetenswaardigheden over wijn kopen, wijn bewaren, de juiste glazen, hoe te schenken, druivensoorten, etikettermen, moet rood wel op kamertemperatuur, de zin en onzin van talloze 'wijnfeiten' en nog veel meer. Vrolijk filtert Nicolaas Klei het serieuze bezinksel uit de overvolle zakken van de wijnkennis.Met Van druif tot dronk schreef de auteur van de jaarlijkse Superwijngids een basisboekje dat iedere wijnliefhebber in huis moet hebben.

.... Vrolijk filtert Nicolaas Klei het serieuze bezinksel uit de overvolle zakken van de wijnkennis ... Boek: Van druif tot dronk - Geschreven door Nicolaas Klei ... . Bestel het boek: Van druif tot dronk voor slechts € 5 Categorie: Eten & drinken, Wijnboeken Let op: de voorraad is beperkt Bekijk daarom snel Van druif tot dronk op Ramsj.nl Van druif tot dronk Iedereen kent er wel eentje: zo'n wijsneus, die alles weet en zo moeilijk doet over wijn dat je denkt: geef mij maar een pilsje. Toch, zo ingewikkeld is het allemaal niet, en de ware wijnkennis is gebaseerd op gezond versta ... Van druif tot dronk door Nicolaas Klei ... . Toch, zo ingewikkeld is het allemaal niet, en de ware wijnkennis is gebaseerd op gezond verstand. Want wijn moet niet moeilijk zijn, maar lekker.Van druif tot dronk bevat alle onmisbare wetenswaardigheden over wijn kopen, wijn bewaren, de juiste glazen, hoe te schenken, druivensoorten, etikettermen, moet rood wel op kamertemperatuur, de zin en onzin van talloze 'wijnfeiten' en nog veel meer. Van druif tot dronk bij kookboek-kopen.nl. De online kookboeken specialist. Van druif tot dronk (2009) bevat alle onmisbare wetenswaardigheden over wijn kopen, wijn bewaren, de juiste glazen, hoe te schenken, druivensoorten, etiket...