mulders-gm.nl

Het Masker Van Aeneas

PUBLICATIE DATUM juni 2006
BESTANDSGROOTTE 5,45
ISBN 9789044507829
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Anthony van Dijk
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Het Masker Van Aeneas in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anthony van Dijk. Lezen Het Masker Van Aeneas online is nu zo eenvoudig!

Op uitnodiging van zijn neef neemt de overwerkte historicus Emiel Blasco deel aan een archeologische opgraving in de buurt van Rome. De oude stad herinnert hem aan zijn jeugd, toen hij er regelmatig op bezoek was met zijn ouders. Eenmaal op de opgraving kan Blasco moeilijk zijn draai vinden. Tussen de opgeschoten studenten en nerveuze wetenschappers voelt hij zich niet erg gelukkig. Maar als Blasco verliefd wordt op studente Anna Esdee voelt hij nieuwe energie door zijn aderen stromen. Met Anna brengt hij een romantisch weekend door in Rome. Terug op de opgraving wordt Blasco geconfronteerd met de bizarre moord op zijn neef. Het is het begin van een even onvoorspelbare als verrassende tocht door Rome en omgeving, waarbij het verre verleden en de recente geschiedenis met elkaar vervlochten zijn.

... readers. Op uitnodiging van zijn neef neemt de overwerkte historicus Emiel Bl ... Het masker van Aeneas (Book, 2006) [WorldCat.org] ... ... Het Masker van Aeneas - Anthony van Dijk (2006) mijn stem. geen stemmen. Nederlands Thriller . 416 pagina's Eerste druk: De Geus, Breda (Nederland) Op uitnodiging van zijn neef neemt de overwerkte historicus Emiel Blasco deel aan een archeologische opgraving in de buurt van Rome. De oude stad herinnert hem aan zijn jeugd, toen hij ... Hebban Rank. De Hebban Rank geeft een real-time overzicht van de tienduize ... Agamemnon (mythologie) - Wikipedia ... ... Hebban Rank. De Hebban Rank geeft een real-time overzicht van de tienduizend populairste boeken op Hebban. De toplijst wordt elke nacht ververst. Hieronder vind je de historie van de ranking van Het masker van Aeneas van A. van Dijk Anthony van Dijk sinds november 2018. Het masker van Aeneas. 1 May 2019 | No Comments. Author: Anthony van Dijk. Genre: Suspense/thriller. ISBN13: 9789044507829. Book URL: GoodReads.com. Goodreads ID: 25249102. Goodreads Rating: 4.00. publisher: De Geus. Format: audio-boek. Op uitnodiging van zijn neef neemt de overwerkte historicus Emiel Blasco deel aan een archeologische ... Het masker van Aeneas | ISBN 9789044507829 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Het Masker van Aeneas Anthony van Dijk. Op uitnodiging van zijn neef neemt de overwerkte historicus Emiel Blasco deel aan een archeologische opgraving in de buurt van Rome. De oude stad herinnert hem aan zijn jeugd, toen hij er regelmatig ...