mulders-gm.nl

Het lichtschip van blackwater

PUBLICATIE DATUM oktober 2002
BESTANDSGROOTTE 5,94
ISBN 9789044501322
TAAL NEDERLAND
AUTEUR C. Toibin
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Het lichtschip van blackwater in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur C. Toibin. Lezen Het lichtschip van blackwater online is nu zo eenvoudig!

Declan Breen lijdt aan aids. Omdat het bergafwaarts met hem gaat, besluit hij zijn familie in te lichten, als eerste zijn zus Helen. De tijd die hem nog rest wil hij graag met haar, hun moeder en oma doorbrengen in het huis van zijn oma aan de Ierse kust. Hoewel de drie vrouwen eigenlijk niet goed met elkaar kunnen opschieten, zijn ze toch bereid Declan bij te staan. Declans aanwezigheid in het huis zorgt voor een ommekeer: de verhoudingen tussen de drie vrouwen bloeien op.

...zijn zuster, de eerder genoemde Helen, hem mee te nemen naar het huisje van hun grootmoeder in het graafschap Wexford aan de Ierse zuidoostkust ... Het lichtschip van Blackwater - bibliotheek.nl ... . Bestel het boek: Het lichtschip van blackwater voor slechts € 5.0000 Categorie: Literatuur & thrillers Let op: de voorraad is beperkt Bekijk daarom snel Het lichtschip van blackwater op Ramsj.nl Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Toibin, C. - Het lichtschip Blackwater Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. Het lichtschip van B ... Boekwinkeltjes.nl - Toibin, C. - Het lichtschip Blackwater ... .nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. Het lichtschip van Blackwater book. Read 512 reviews from the world's largest community for readers. Drie generaties vrouwen beginnen na jaren van onvers... Colm Tóibín Het lichtschip van Blackwater. Gedrukt boek . Drie generaties vrouwen beginnen na jaren van onverschilligheid en zelfs haat voor het eerst weer met elkaar te praten door de naderende dood van een homoseksueel familielid aan aids. Genre Fictie, Psychologische roman, Familieroman Het lichtschip van Blackwater Colm Tóibín. Declan Breen heeft aids. Omdat het bergafwaarts met hem gaat, besluit hij zijn familie in te lichten, als eerste zijn zus Helen. De tijd die hem nog rest wil hij graag met haar, hun moeder en hun oma doorbrengen in hun grootmoeders huis aan de Ierse kust. Het lichtschip Blackwater | ISBN 9789044501322 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Get this from a library! Het lichtschip van Blackwater. [Colm Tóibín; Anneke Bok] -- Centraal staan drie generaties vrouwen - grootmoeder Dora, dochter Lily en kleindochter Helen - die uit elkaar gegroeid zijn en voor de lieve vrede afstand houden. Tot Helens enige broer Declan, die ... Colm Tóibín: Het lichtschip van Blackwater (The Blackwater Lightship). Vert. Anneke Goddijn en Rob van der Veer. De Geus, 288 blz. €22,50 Het boekje is een novelle, en als ik me goed herinner uit mijn schooltijd, beschrijft een novelle een gebeurtenis waardoor het leven van het (de) hoofdper...