mulders-gm.nl

Elisabeths dochter

PUBLICATIE DATUM 2012-10-27
BESTANDSGROOTTE 4,29
ISBN 9789044526912
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Marianne Fredriksson
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Elisabeths dochter in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marianne Fredriksson. Lezen Elisabeths dochter online is nu zo eenvoudig!

Architecte Katarina Elg heeft zich nooit in een relatie willen binden. Maar bij Jack, een getrouwde Amerikaan die tijdelijk in Zweden verblijft, voelt ze zich anders. Toch breekt ze ook met hem als ze in verwachting raakt.Katarina roept de hulp in van haar moeder Elisabeth. Eigenlijk verwacht ze een afwijzende reactie, want de vrouwen onderhouden een ongemakkelijke relatie. Maar Elisabeth is juist blij met het nieuws en besluit zelfs bij Katarina in te trekken, zodat ze de zorg voor de baby kunnen delen.Moeder en dochter groeien naar elkaar toe. Elisabeth legt voor het eerst uit waarom ze niet eerder is gescheiden van haar gewelddadige man. En Katarina beseft dat ze zelf altijd op de vlucht is geweest voor haar gevoelens.

...hreven bij Elisabeths Dochter. Ik had een hoop verwacht van Marianne Fredriksson, maar ik vond dit boek echt niet de moeite waard ... Boekwinkeltjes.nl - Fredriksson, Marianne - Elisabeths dochter ... . Ik kreeg de indruk dat Fredriksson erg haar best deed een geloofwaardige, complexe relatie te beschrijven tussen moeder en dochter, maar hier is ze m.i. niet in geslaagd. Geboorte en jeugd. Elizabeth werd geboren als het eerste kind van prins Albert, de hertog van York, en diens vrouw Elizabeth Bowes-Lyon.Haar vader was de tweede zoon van koning George V en koningin Mary; haar moeder was de jongste dochter van de Schotse graaf en g ... Elisabeths dochter - De Geus - Singel Uitgeverijen ... .Haar vader was de tweede zoon van koning George V en koningin Mary; haar moeder was de jongste dochter van de Schotse graaf en gravin van Strathmore.. Elizabeth was bij geboorte derde in rij voor troonopvolging, na haar oom de latere Edward VIII...