mulders-gm.nl

New York in rep en roer (9)

PUBLICATIE DATUM augustus 2011
BESTANDSGROOTTE 10,51
ISBN 9789085921554
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Red Whale
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen New York in rep en roer (9) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Red Whale. Lezen New York in rep en roer (9) online is nu zo eenvoudig!

Het nieuwe schooljaar is nog maar net begonnen als Nicky wordt uitgekozen om namens het Topford College naar Amerika te reizen om deel te nemen aan de marathon van New York.Natuurlijk gaan de andere Thea Sisters met haar mee. Met z'n allen logeren ze bij de familie van Pamela. Ze vinden het gweldig in de bruisende metropool en maken er een heleboel nieuwe vrienden, maar al snel raken ze verwikkeld in een nieuw mysterie: wie is toch die geheimzinnige figuur die de familie van Pam het leven zuur wil maken?

...dere boeken van de auteur Thea Stilton 9 New York in rep en roer New York in rep en roer 9 ... 9 New York in rep en roer - Thea Stilton | Boeken.com ... . Door: Thea Stilton. Leeftijdscategorie 7-9 jaar; gratis verzenden vanaf € 30,00. inpakken voor maar € 0,50. 14 dagen omruilgarantie. afhalen in de winkel is gratis! uitverkocht. Omschrijving 9 New York in rep en roer | ISBN 9789054617587 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Thea Sisters 9 - New York in rep en roer. Het nieuwe schooljaar is nog maar net begonnen ... Bureau ISBN - Thea Stilton | 9 New York in rep en roer ... . Thea Sisters 9 - New York in rep en roer. Het nieuwe schooljaar is nog maar net begonnen als Nicky wordt uitgekozen om namens het Topford College naar Amerika te reizen om deel te nemen aan de marathon van New York. Natuurlijk gaan de andere Thea Sisters met haar mee! Met z'n allen logeren ze bij de familie van Pamela. Ze vinden het geweldig in de bruisende metropool en maken er een heleboel ... Amira Boujnan 2014 inhoudsopgaven waarom dit boek informatie over de illustrator 1. waarom dit boek. 2. informatie over de schrijfster. 3. informatie over de illustrator. 4. de Thea Sisters. 5. de hoofdpersonen. 6. waar en wanneer. 7. korte samenvatting. 8. blz voorlezen. 9.tips New York in rep en roer - Thea Stilton. Het nieuwe schooljaar was nog maar net begonnen toen Nicky werd uitgekozen om namens het Topford College naar Amerika te reizen om deel te nemen aan de marathon van New York. Natuurlijk gingen de andere Thea Sisters met haar mee. New York in rep en roer; New York in rep en roer Thea Stilton, T. Stilton, Red Whale. Nederlands | Hardcover € 15,50 + 31 punten . Niet beschikbaar. Onze winkels zijn momenteel gesloten. Online bestellen kan nog steeds 24/7, en we leveren je bestelling vanaf € 20 GRATIS bij je thuis. Dit was het aller eerste boek welke ik van de Thea Sisters heb geleze. Dit was dan deel 9. Ik wil graag deel 1 een keer lezen om te weten hoe ze bij elkaar kwamen. Ik heb dit boek gekozen omdat het over New York gaat en dat past in mijn landenchallenge. Het was weer een lekker dik boek maar las... Thea Stilton 9 - New York in rep en roer; Thea Stilton 9 - New York in rep en roer Thea Stilton. Nederlands | Hardcover € 14,95 + 29 punten . Niet beschikbaar. Onze winkels zijn momenteel gesloten. Online bestellen kan nog steeds 24/7, en we leveren je bestelling vanaf € 20 GRATIS bij je thuis. Educatief Kinderboeken Fictie en verhalen Non-fictie en vrije tijd Reis, verblijf en vervoer Non-fictie informatief Religie,filosofie en psychologie Zakelijk en studie Wetenschap en informatica Prijs Tot € 5,- Tot € 10,- Tot € 15,- Tot € 20,-Tot € 25,-Toon alles Binding Paperback Ringband Hardback Toon alles Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws via de snelste en leukste nieuwssite van Nederland, 24 uur per dag en 7 dagen in de week | AD.nl Amerika in rep en roer na ontmoeting Trump en Poetin. 17 jul...