mulders-gm.nl

Mijn veilig dekentje

PUBLICATIE DATUM december 2018
BESTANDSGROOTTE 11,8
ISBN 1230002994222
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Lieze van Raemdonck
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Mijn veilig dekentje in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lieze van Raemdonck. Lezen Mijn veilig dekentje online is nu zo eenvoudig!

Doorbreek het TABOE en deel dit bericht!4 op de 5 mensen kampen met ernstige psychische problemen doorheen hun levensjaren.Ik, Lieze, kan hier van meespreken. Vanaf mijn 14 jaar ben ik beginnen schrijven. Gedichten over mijn warhoofd.3,5 jaar van opnames heb ik moeten ondergaan. Van stress en heel veel steun nodig te hebben.Ook seksueel misbruik is een topic die ik aanhaal, en wat ik ook heb beleefd. Ik heb het op het nippertje overleefd, al die uitstekels in mijn hoofd.Op de voorkant zie je mijn veilig dekentje, het dekentje dat alles heeft meebeleefd, het dekentje die altijd dicht bij mij is wanneer ik naar het ziekenhuis of in opname moet.Ik hoop dat jullie er iets aan hebben en voordiegene die het nodig hebben steun uit halen...Praten helpt! En je bent dan ook nooit alleen!

... slapen. De belangrijkste tips die slapen veiliger maken voor jouw baby zijn De 4 van veilig slapen; slapen op de rug, in een goedpassende babyslaapzak, in het eigen bedje, waar geen knuffels of kussens in liggen ... Mijn veilig dekentje door Lieze van Raemdonck vanaf 19 ... ... .Maar er zijn nog meer tips en adviezen die je helpen bij de preventie van wiegendood en zorgen voor een goed slaappatroon. Vind Mijn veilig dekentje door Lieze in Blurb-boeken. Doorbreek het TABOE! 4 op de 5 mensen kampen met ernstige psychische problemen doorheen hun levensjaren. ... Mijn veilige plek is vrijwel hetzelfde. Ik kruip ook graag onder een deken in een donkere kamer. Volgens mij is dat ook niet zo erg, als er daarna (en daarnaast) ruimte is om ook in contact te zijn met ande ... Dekentjes - Online Babywinkel De Babykraam ... . ... Mijn veilige plek is vrijwel hetzelfde. Ik kruip ook graag onder een deken in een donkere kamer. Volgens mij is dat ook niet zo erg, als er daarna (en daarnaast) ruimte is om ook in contact te zijn met anderen… Mijn veilig dekentje Gedichten by Lieze Van Raemdonck. ebook. Sign up to save your library. With an OverDrive account, you can save your favorite libraries for at-a-glance information about availability. Find out more about OverDrive accounts. Save Not today. Subjects. Health ... Mijn veilig dekentje. Auteur: Lieze van Raemdonck. Lees op Kobo Plus E-book op Bol.com (€ 3,0) Tweeten. Omschrijving Mijn veilig dekentje. Doorbreek het TABOE en deel dit bericht! 4 op de 5 mensen kampen met ernstige psychische problemen doorheen hun levensjaren. Ik, Lieze, kan hier van meespreken. Mijn veilig dekentje Lieze Van Raemdonck • Boek • hardback. Samenvatting . Vanaf mijn 14 jaar ben ik beginnen schrijven, dat is ook de helse periode waarin ik uitkwam voor misbruik. 4 op 5 mensen krijgen ooit te maken met psychische problemen. Doorbreek (samen met mij) het TABOE! wiegdekentjes, ledikantdekentjes, wollen dekentjes, katoenen dekentjes, badstof dekentjes Mijn baby ligt altijd op zijn ru...