mulders-gm.nl

Licht van hogerhand

PUBLICATIE DATUM september 2013
BESTANDSGROOTTE 8,44
ISBN 9789023929260
TAAL NEDERLAND
AUTEUR A.F. Troost
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Licht van hogerhand in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A.F. Troost. Lezen Licht van hogerhand online is nu zo eenvoudig!

Het is goed om regelmatig in het dagelijks leven een moment te nemen van bezinning. De teksten en gedichten die predikant en dichter André F. Troost schrijft, lenen zich daar uitstekend voor. Het zijn vaak verrassende teksten die tot nadenken stemmen, die kunnen prikkelen en ons wakker willen schudden, of juist bemoedigen en ondersteunen. In deze bundel zijn achtenveertig teksten en gedichten van André F. Troost bijeengebracht. De meeste verschijnen in deze bundel voor het eerst.Voor gebruik in groepen en kringen (bijvoorbeeld bij een dagopening of -sluiting) zijn passende bijbelgedeelten aangegeven bij de teksten die zich daarvoor lenen.Deze uitgave is gezet in een grotere letter en is daarmee ook voor oudere mensen goed leesbaar. Het is tevens heel geschikt als eindejaarsgeschenk namens diaconieën aan oudere gemeenteleden. We bieden u deze uitgave daarom aan met een uitdeelstaffel.

...van hogerhand (e-boek) door André F. Troost, EAN 9789023929260 ... Licht van hogerhand: Gedachten, gedichten, gebeden ... ... . De teksten en gedichten die predikant en dichter Andre F. Troost schrijft, lenen zich daar uitstekend voor. Het zijn vaak verrassende teksten die tot nadenken stemmen, die kunnen prikkelen en ons wakker willen schudden, of juist bemoedigen en ondersteunen. In deze bundel zijn ruim vijftig teksten en gedichten van Andre F. Troost bijeengebracht. Licht van hogerhand A.F. Troost • Boek • paperback. Samen ... Licht van hogerhand | Gratis boeken downloaden in pdf, fb2 ... ... . Licht van hogerhand A.F. Troost • Boek • paperback. Samenvatting . Het is goed om regelmatig in het dagelijks leven een moment te nemen van bezinning. De teksten en gedichten die predikant en dichter André F. Troost schrijft, lenen zich daar uitstekend voor....