mulders-gm.nl

De Kampioenen 47 De Schat Van De Macboma'S

PUBLICATIE DATUM mei 2007
BESTANDSGROOTTE 4,65
ISBN 9789002224485
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Hec Leemans
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De Kampioenen 47 De Schat Van De Macboma'S in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hec Leemans. Lezen De Kampioenen 47 De Schat Van De Macboma'S online is nu zo eenvoudig!

De Kampioenen worden voor een match uitgenodigd in Schotland. Uiteraard gaat iedereen mee op dit snoepreisje. Zelfs Fernand biedt aan om zijn bestelwagen ter beschikking te stellen voor het transport van de bagage. Na de match wordt meneer Boma aangesproken door een Schotse genealoog, doctor MacSwindle, die beweert dat Boma van Schotse afstamming is. Hij zou de enige nazaat zijn van de beroemde MacBoma's, een oude Schotse clan. Het verhaal gaat dat er een familieschat bestaat, die nooit gevonden werd, maar die zou verborgen zitten in het vervallen kasteel van de clan, dat nu te koop staat. Maar is dit wel toeval?Meer boeken van Hec Leemans.

...n mee op dit snoepreisje. Zelfs Fernand biedt aan om zijn bestelwagen ter beschikking te stellen voor het transport van de bagage ... De Schat van de Macboma's (F.C. de Kampioenen 47 ... ... . Na de match wordt meneer Boma aangesproken door een Schotse genealoog, ... "F.C. De Kampioenen 47 - De schat van de MacBoma's" (Paperback). De Kampioenen worden voor een match uitgenodigd in Schotland. Uiteraard gaat iedereen... Beschrijving F.C. De Kampioenen: De schat van de MacBoma's 47 De Kampioenen worden voor een match uitgenodigd in Schotland. Uiteraard gaat iedereen mee op dit snoepreisje. Zelfs Fernand biedt aan om zijn bestelwagen ter beschikking te stellen voor het ... bol.com | De Kampioenen 47 De Schat Van De Macboma'S, Hec ... ... . Uiteraard gaat iedereen mee op dit snoepreisje. Zelfs Fernand biedt aan om zijn bestelwagen ter beschikking te stellen voor het ... De schat van de macboma's. Alle strips van FC De Kampioenen met cover en beschrijving., pagina . Stips en Albums van Hec Leemans en ZitaComics De Kampioenen worden voor een match uitgenodigd in Schotland. Uiteraard gaat iedereen mee o...