mulders-gm.nl

Mexico

PUBLICATIE DATUM none
BESTANDSGROOTTE 12,55
ISBN 9789066551084
TAAL NEDERLAND
AUTEUR none
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Mexico in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Mexico online is nu zo eenvoudig!

Mexico is een van de meest geliefde vakantiebestemmingen en heeft veel te bieden. Van de droge woestijnlandschappen van Baja California tot de bergen van Chiapas en van de oerwouden van Yucatán tot de turkooizen wateren bij Cancün. De auteurs en fotografen laten u op de bekende, onovertroffen en veelvuldig bekroonde Insight Guide-wijze in woord en beeld kennismaken met dit veelzijdige land. In de eerste hoofdstukken leest u alles over de geschiedenis, cultuur en de bevolking, waaronder de indianen. Vervolgens nemen de auteurs u mee op reis van Mexico-Stad naar de geheimzinnige piramides en tempels van de Azteken en Maya's en van de stranden van Acapulco naar de koloniale steden in de koele bergen in het centrale deel van Mexico. Deze hoofdstukken worden afgewisseld met themapagina's over onder andere 'Fiestas' en 'Tequila?. In het gedeelte 'Reisinformatie' vindt u alles over vervoer, accommodatie, restaurants, reisbenodigdheden, toeristische tips, noodgevallen, klimaat, nuttige adressen en talloze andere wetenswaardigheden. Insight Guide Mexico is hierdoor niet alleen een bron van informatie en inspiratie maar ook een bijzonder een praktische reisgids.

...p een van de prachtige stranden: het is allemaal mogelijk tijdens een Mexico rondreis ... Reisadvies Mexico | Ministerie van Buitenlandse Zaken ... ... . Mexico is staatkundig verdeeld in vijf regio's met 31 staten en het Federaal District waarin de hoofdstad Mexico-Stad ligt met twaalf omliggende zogenaamde delegaciones. Elke staat heeft een eigen grondwet, eigen belastingen en een gekozen gouverneur die zes jaar aanblijft en door de inwoners van de staat zelf gekozen worden. 25 mei 2020 - Feestdagen Mexico 2020: Nieuwjaarsdag. Dag van de Grondwet. Dag van h ... Mexico - Zonvakanties, last minutes & All Inclusives | SUNtip ... . 25 mei 2020 - Feestdagen Mexico 2020: Nieuwjaarsdag. Dag van de Grondwet. Dag van het Leger. Aswoensdag. Día de Benito Juárez. Witte Donderdag. Pan American Day. Dag van de Arbeid. Fiesta de las Cruces. Cinco de Mayo. Moederdag. Vaderdag. Boomplantdag. Grito de Dolores. Onafhankelijkheidsdag. Día de la Raza. Dag van de Revolutie. Nuestra Señora de Guadalupe. Mexico wordt door Nederlandse reizigers vooral bezocht voor een veelzijdige zonvakantie en dat is precies wat het biedt. Eindeloze stranden worden hier gecombineerd met een flinke dosis cultuur en een bijzonder mooie natuur. Wilt u ondernemen in Mexico? Ga goed voorbereid aan de slag. Verdiep u in de markt: hoe werkt export naar Mexico en hoe vindt u een betrouwbare zakenpartner? Gelukkig staat u niet alleen. RVO helpt u met uw internationale ambities. Boek online een hotel in Mexico. Hotels in alle categorieën, van budget tot luxe. Aantrekkelijke prijzen. Geen reserveringskosten. Ervaringen van reizigers zoals jij. Mexico kon tot het begin van de jaren tachtig bijna geheel in de eigen voedselbehoefte voorzien en voerde zelfs landbouwproducten als groenten, fruit en katoen uit. Door gebrek aan kredieten, lage prijzen en teruglopende investeringen in de landbouw daalde de voedselproductie en moesten er weer veel agrarische producten ingevoerd worden. Attracties en evenementen. Mexico kent, naast de 'officiële' culturele en natuurlijke attracties, ook modernere vormen van vermaak. Zo is er het attractiepark 'Xel-Há', in Tulum: een kruising tussen een pretpark en snorkelplaats, met tal van bars en restaurants en een all-inclusive entreeprijs....