mulders-gm.nl

Van Pool Tot Pool Met Michael Palin

PUBLICATIE DATUM maart 2000
BESTANDSGROOTTE 11,45
ISBN 9789024604913
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Michael Palin
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Van Pool Tot Pool Met Michael Palin in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michael Palin. Lezen Van Pool Tot Pool Met Michael Palin online is nu zo eenvoudig!

Michael Palin doet op zijn eigen en onderhoudende wijze verslag van zijn eis in 1992 van de noordpool naar de zuidpool. Zijn verhaal heeft aan leesplezier geenszins ingeboet. Vijf maanden was hij op pad en hij deed daarbij zeventien landen aan. Stof voldoende!

... de dwarsligger® met één hand vast te houden en dus gemakkelijk te lezen ... Van pool tot pool, Michael Palin | Donner ... .Recensie(s)Michael Palin, acteur, ex-Monty Python, en bekend van zijn reisdocumentaires en -verslagen ('Reis om de wereld in 80 dagen', 'Van pool tot pool', 'De cirkel rond', 'In het spoor van Hemingway', 'Sahara ... Michael Palin maakte al een Reis rond de wereld in 80 dagen, reisde Van pool tot pool, De cirkel rond, In het spoor van Hemingway, door de Sahara en over de Himalaya. Dit keer blijft hij dichter bij huis: Het nieuwe Europa van Michael Palin ... bol.com | Van Pool Tot Pool, Michael Palin | 9789043909730 ... ... . Dit keer blijft hij dichter bij huis: Het nieuwe Europa van Michael Palin is het verslag van de rondreis die hij maakte voor de BBC, langs 21 landen in Midden- en Oost-Europa. Het begon in 1988 met Reis om de wereld in 80 dagen, waarbij Palin in de voetsporen van Phileas Fogg trad. In 79 dagen en 7 uur legde Palin 28.000 miles af en bezocht hij 14 landen. Daarna volgden Sahara, Van Pool tot Pool, De cirkel rond, In het Spoor van Hemingway, Himalaya en Het Nieuwe Europa van Michael Palin. Michael Palin maakte al een Reis rond de wereld in 80 dagen, reisde Van pool tot pool, De cirkel rond, In het spoor van Hemingway, door de Sahara en over de Himalaya. Dit keer blijft hij dichter bij huis: Het nieuwe Europa van Michael Palin is het verslag van de rondreis die hij maakte voor de BBC, langs 21 landen in Midden- en Oost-Europa. Michael Palin Van pool tot pool In 'Van pool tot pool' doet Michael ... Ambo Anthos pap - 305 blz € 19,95 € 7,90 In winkelmand In Pole to Pole, Michael Palin follows the success of his original global trek, Around the World in 80 Days, with a race against time to get from the North Pole to the South Pole. Palin balks at nothing, tries just about anything and always finds time for a spot of tea. Michael Palin, Basil Pao, Stan Verschuuren, Asterisk* ISBN ... Recensies. Linnen band met stofomslag Tweedehands vanaf € 12,50. Zet op verlanglijst. Omschrijving. Verslag van een reis langs de plaatsen waar de Amerikaanse schrijver heeft gewoond en gewerkt ... Van pool tot pool. Michael Palin. Vanaf € 7,50 Beoordeling. Beoordeel dit boek ... Michael Palin, acteur, ex-Monty Python, en bekend van zijn reisdocumentaires en -verslagen ('Reis om de wereld in 80 dagen', 'Van pool tot pool', 'De cirkel rond', 'In het spoor van Hemingway', 'Sahara') reisde van 12 mei 2003 tot 7 april 2004 vanuit Afghanistan via Pakistan, India, Nepal, Tibet, Bhutan en Birma naar Bangladesh. Lees „Noord-Korea dagboek" door Michael Palin verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Michael Palin op ontdekkingsreis door Noord-Korea In 2018 bracht voormalig Python-lid en fervent wereldreiziger Michael ......