mulders-gm.nl

Sprankelende stilte

PUBLICATIE DATUM november 2008
BESTANDSGROOTTE 3,66
ISBN 9789056702076
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Brigitte van Baren
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Sprankelende stilte in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Brigitte van Baren. Lezen Sprankelende stilte online is nu zo eenvoudig!

Her en der zijn ondernemers op zoek naar andere, meer persoonlijke vormen van leidinggeven. De ontwikkeling van authentiek leiderschap begint met tijd reserveren voor de stilte die toegang geeft tot onze diepere belevingswereld en die van de ander. Zo ontstaat er een leiderschapsvorm die eerder dienend dan sturend is en medewerkers vanuit bezieling begeleidt. Stilte en diepgang resulteren in effectievere werkwijzen, in meer bereiken door minder te doen. Ooit waren het geestelijke en het wereldse leiderschap nauw verweven. Brigitte van Baren legt uit hoe en waarom die twee feitelijk bij elkaar horen. Ze besteedt ruime aandacht aan verstilling, onderlinge afstemming, dilemmahantering, conflicthantering en hun praktische toepasbaarheid in werksituaties.

...De stilte in bed. Net als haar video's vind ik dit boek open, diepgaand, sprankelend en het zet mij aan tot nadenken ... Kosmische stilte - Allesoversterrenkunde ... . Ze schrijft kwetsbaar, liefdevol, met af en toe een rauw randje. Bijzonder hoe oma in het verhaal is verwerkt. Het leest heel prettig, in de vorm van een roman. Enige nadeel is dat het boek zo snel uit was! De sprankelende stilte, tussen twee muzieknoten in. De betekenisvolle stilte, wanneer stilte een antwoord biedt. Er is de beloftevolle stilte, net voor de dagenraad, wanneer de nacht al inslaapt en de dag nog niet wakker is. En ... Kosmische stilte - Allesoversterrenkunde ... . Er is de beloftevolle stilte, net voor de dagenraad, wanneer de nacht al inslaapt en de dag nog niet wakker is. En dan heb je de stilte die gewoon stil is. De Stilte verzorgde vanaf 1994 tot en met 2009 ruim 1.900 voorstellingen voor 230.000 bezoekers. ... Rollen en Draaien is een sprankelende dansvoorstelling met vier dansers over de wereld voor én achter de film. De wereld op het witte doek en de wereld daar omheen. Hotels vinden in Moezel, de. Reserveer online en betaal bij het hotel. Goede prijzen en geen reserveringskosten. Lees ervaringen van reizigers zoals jij. Kracht van compassie direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt....