mulders-gm.nl

De grote stilte

PUBLICATIE DATUM mei 2008
BESTANDSGROOTTE 11,92
ISBN 9789079001224
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Miek Pot
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De grote stilte in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Miek Pot. Lezen De grote stilte online is nu zo eenvoudig!

Veel mensen ervaren stress in hun leven. Ze worden geleefd door de omstandigheden en drijven weg van zichzelf. Stilte opzoeken biedt uitkomst.In onze cultuur wordt stilte vaak nog beschouwd als saai. In haar boek maakt Miek Pot duidelijk dat het tegendeel waar is. Stilte en rust hebben een genezende werking. Als je de stilte opzoekt en naar binnen keert (contemplatie), kun je weer bij jezelf komen en je prettiger voelen. Bovendien is stilte een bron van creativiteit en inspiratie.Je kunt stil-zijn en contemplatie trainen, alleen of in een groep. Daarvoor geeft dit boek handvatten. De tekst wordt afgewisseld met mystieke overpeinzingen, die de lezer helpen een moment stil te staan.

...hn Boyne. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd De grote stilte ... De grote stilte - Inspirerend leven ... . Veel mensen ervaren stress in hun leven. Ze worden geleefd door de omstandigheden en drijven weg van zichzelf. Stilte opzoeken biedt uitkomst.In onze cultuur wordt stilte vaak nog beschouwd als saai. In haar boek maakt Miek Pot duidelijk dat het tegendeel waar is. Stilte en rust hebben een genezende werking. Als je de stilte opzoekt en naar binnen keert (contemplatie), kun je ... John Boyne - De grote stilte: uitgeverij Boekerij John Boyne, ik las onlan ... DE GROTE STILTE (1963) - Film in het Nederlands ... ... John Boyne - De grote stilte: uitgeverij Boekerij John Boyne, ik las onlangs een indringend boek van hem over de Tweede Wereldoorlog. Een thema waar hij zich zo in thuis lijkt te voelen. Maar toen las ik De grote stilte. Een roman over het misbruik dat door de katholieke kerk werd gepleegd in Boyne's thuisland… Vertalingen in context van "de grote stilte" in Nederlands-Frans van Reverso Context: 's Avonds hielden we ons aan de grote stilte. De grote stilte door Dirk Ayelt Kooiman Door gebruik te maken van Scholieren.com of door hieronder op 'akkoord' te klikken, ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en geef je toestemming voor het gebruik van cookies. De grote stilte | ISBN 9789022570418 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. 'De grote stilte' door Miek Pot - Onze prijs: €15,40 'De grote stilte is John Boynes belangrijkste roman.' John Irving 'Boyne trakteert ons op veel spannende scènes, op grappige dialogen, en op ontroering. Het is hem heel goed gelukt om met dit verhaal de waargebeurde geschiedenis te illustreren.' **** NRC Handelsblad Ik proefde de stilte daarbinnen. Maar op een dag hoorde ik een stem die zei: "Kom, volg mij." Ik ging er uit en ben er nooit meer in teruggegaan." Ik was verbluft. "Maar de Stilte…." "Ik heb de grote Stilte gevonden en heb ontdekt dat het lawaai binnenin was." In stilte is geen binnen en buiten. Stilte is. Over De grote stilte: 1972. De jonge Odran Yates gaat in het klooster, omdat zijn moeder hem ervan overtuigd heeft dat het priesterschap zijn roeping is. Hij begint vol ambitie en hoop aan zijn nieuwe ­leven, toegewijd aan zijn studie en open voor nieuwe vriendschappen. Into Great Silence is een zeer nauwkeurige, gedeeltelijke stille meditatie over het kloosterleven in zijn meest pure vorm.Geen muziek, behalve de liederen in......