mulders-gm.nl

Het Lotusorakel

PUBLICATIE DATUM oktober 2002
BESTANDSGROOTTE 7,1
ISBN 9789063785345
TAAL NEDERLAND
AUTEUR M. DeRenier
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Het Lotusorakel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M. DeRenier. Lezen Het Lotusorakel online is nu zo eenvoudig!

In de hedendaagse maatschappij bieden oude wijsheden grote steun en blijken oude orakels onverwacht grote waarde te bezitten en inzichten te schenken; zo ook Het Lotusorakel. Virginie DeRenier werd in Frankrijk geboren en al op jonge leeftijd trok zij naar Azië, waar zij veel gereisd heeft. Op deze bijzondere reizen kwam zij met boeddistische monniken in aanraking en speurde zij naar spirituele wijsheden. Het Lotusorakel werd na de dood van Madame DeRenier door haar kleindochter gevonden. Helaas laat de overlevering de specifieke achtergrond van Het Lotusorakel onbekend. We kunnen echter rederlijkerwijs aannemen dat Madame DeRenier het orakel zelf heeft samengesteld op basis van haar ervaringen en ontdekkingen tijdens haar vele reizen. De toepasbaarheid van Het Lotusorakel is evident: door middel van een overzichtelijk, illustratief systeem, waarvan de afbeeldingen en de archetypische symboliek ons onbewuste aanspreekt, geeft Het Lotusorakel omonwonden antwoord op actuele levenvraagstukken die iedereen parten spelen. Het Lotusorakel is eenvoudig om mee te werken en het verklaren van de antwoorden is geen tijdrovende bezigheid. De antwoorden zijn helder en duidelijk, zodat men er niet naar hoeft te raden. De mogelijkheid om een tweede 'indicator', zoals de pendel of de (achterin het boek afgebeelde) symboolwijzer, te gebruiken geeft het werken met Het Lotusorakel extra waarde.

...cator', zoals de pendel of de (achterin het boek afgebeelde) symboolwijzer, te gebruiken geeft het werken met Het Lotusorakel extra waarde ... lotusorakel | Het Blad ... . Het Lotusorakel. Uiteraard komt het Lotusorakel tot ons vanuit de oude Oosterse culturen. De (heilige) lotusbloem is ... Het Lotusorakel. Uiteraard komt het Lotusorakel tot ons vanuit de oude Oosterse culturen. De (heilige) lotusbloem is ... Uiteraard komt het Lotusorakel tot ons vanuit de oude Oosterse culturen. De (heilige) lotusbloem is… Uiteraard komt het Lotusorakel tot ons vanuit de oude Oosterse culturen. De (heilige) lotusbloem is… Het ... bol.com | T. Boon artikelen kopen? Alle artikelen online ... . De (heilige) lotusbloem is… Uiteraard komt het Lotusorakel tot ons vanuit de oude Oosterse culturen. De (heilige) lotusbloem is… Het Lotusorakel. Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen rotterdam. Voor 15. Gelezen Verzenden. € 3,85 Vandaag Topadvertentie. Bezoek website Vandaag. Boekenbalie Rotterdam Bezoek website. Praktisch pendelen voor beginners. Lieve mensen, Orakels.net is momenteel niet bereikbaar. Excuses voor dit ongemak. Mijn naam is Isaak | ISBN 9789081203722 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Op zoek naar artikelen van T. Boon? Artikelen van T. Boon koop je eenvoudig online bij bol.com Gratis retourneren 30 dagen bedenktijd Snel in huis 8 aanbiedingen in mei -Koop of Verkoop orakel op Marktplaats - Bekijk Lokale Aanbiedingen! Verkoop eenvoudig orakel Tarot liefdevolle zelfrealisatie | ISBN 9789077247259 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Het Lotusorakel. Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen rotterdam. Voor 15. Gelezen Verzenden. € 3,85 Vandaag. Bezoek website Vandaag. Boekenbalie Rotterdam Bezoek website. Samen in de na...