mulders-gm.nl

Het geheim van teamwork

PUBLICATIE DATUM 2013-06-03
BESTANDSGROOTTE 10,66
ISBN 9789047005629
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Mark Miller
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Het geheim van teamwork in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mark Miller. Lezen Het geheim van teamwork online is nu zo eenvoudig!

Iedereen kent de voorbeelden van echt goed teamwork: bij de Eerste Hulp, het leger, in een orkestSuccesvolle teams zijn goed op elkaar ingespeelde professionals, die hun eigen talenten aanvullen met wat Ken Blanchard `team skillsnoemt: onder meer goede doelen stellen, probleem oplossend denken en besluitvaardigheid.In deze parabel laat Mark Miller zien wat het geheim is van een goed op elkaar ingespeeld team, hoe je dat opbouwt en met welke aspecten je dan rekening houdt. Dat gaat verder dan de juiste mensen bij elkaar zoeken; ze moeten ook aan een sfeer van wederzijds vertrouwen werken en dienend leiderschap ontwikkelen.Het is een inspirerend verhaal, dat recht doet aan de complexiteiten van voortdurende teambuilding.

...t leger, in een orkest Succesvolle teams zijn goed op elkaar ingespeelde professionals, die hun eigen talenten aanvullen met wat Ken Blanchard team skills noemt: onder meer goede doelen stellen, probleem ... bol.com | Het geheim van teamwork, Mark Miller ... ... ... Het geheim van teamwork Iedereen kent de voorbeelden van echt goed teamwork: bij de Eerste Hulp, het leger, in een orkest… Succesvolle teams zijn goed op elkaar ingespeelde professionals, die hun eigen talenten aanvullen met wat Ken Blanchard 'team skills' noemt: onder meer goede doelen stellen, probleem oplossend denken en besluitvaardigheid. Dit is het geheim van goed teamwork. Over wat nu wel en niet de sleutel tot goed teamwork is, zijn al hele bibliotheken volgeschreven. Ook is er al verschrikkelijk veel gebakken lucht verkocht. Vacature ... bol.com | Het geheim van teamwork, Mark Miller ... ... . Dit is het geheim van goed teamwork. Over wat nu wel en niet de sleutel tot goed teamwork is, zijn al hele bibliotheken volgeschreven. Ook is er al verschrikkelijk veel gebakken lucht verkocht. Vacature.com ging op zoek naar trends in de samenstelling van teams. ,,Het goede nieuws is dat je mensen kunt trainen om beter samen te werken.'' 'Het geheim va...