mulders-gm.nl

De verborgen meisjes van Kabul

PUBLICATIE DATUM april 2015
BESTANDSGROOTTE 3,27
ISBN 9789045028040
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Jenny Nordberg
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De verborgen meisjes van Kabul in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jenny Nordberg. Lezen De verborgen meisjes van Kabul online is nu zo eenvoudig!

De meisjes en vrouwen in Afghanistan worden gediscrimineerd, vernederd en beschouwd als last voor de gemeenschap. Veel ouders vermommen een van hun dochters als jongen om betere kansen voor zichzelf en hun familie te creëren. Zo kunnen de meisjes wel een opleiding volgen, geld verdienen en de maatschappelijke positie van de familie verstevigen. Maar zodra ze in de puberteit komen wordt er van ze verwacht dat ze veranderen in gehoorzame, huwbare vrouwen. Voor veel meisjes is die ommekeer niet eenvoudig. De vrijheid en het respect die ze genoten staan in schril contrast met wat de toekomst hun biedt. Jenny Nordberg vertelt de verhalen van deze meisjes en vrouwen, onder wie de vijfendertigjarige Shukria, moeder van drie, die tot een huwelijk is gedwongen, en de vijftienjarige Zahra die weigert om vrouw te worden: als alles je wordt afgenomen, waarom zou je dan een vrouw willen zijn?

...n in Afghanistan worden gediscrimineerd, vernederd en beschouwd als last voor de gemeenschap ... De verborgen meisjes van Kabul : verhuld protest in ... ... . Veel o... De verborgen meisjes van Kabul (Dutch Edition) eBook: Nordberg, Jenny, Horn, Miebeth van: Amazon.fr De verborgen meisjes van Kabul Jenny Nordberg • ebook • epub. Samenvatting . De meisjes en vrouwen in Afghanistan worden gediscrimineerd, vernederd en beschouwd als last voor de gemeenschap. Veel ouders vermommen een van hun dochters als jongen om betere kansen voor zichzelf en hun familie te creëren. Buy De verborgen meisjes van Kabul: verhuld protest in Afghanistan 01 by Nordberg, Jenny, ... De verborgen meisjes van Kabul - bibliotheek.nl ... . Buy De verborgen meisjes van Kabul: verhuld protest in Afghanistan 01 by Nordberg, Jenny, Van Horn, Miebeth (ISBN: 9789045028033) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Get this from a library! De verborgen meisjes van Kabul : verhuld protest in Afghanistan. [Jenny Nordberg; Miebeth van Horn] -- Onderzoeksjournaliste schrijft over het leven van meisjes en vrouwen in Afghanistan, in het bijzonder over meisjes die tot hun puberteit als jongen door het leven gaan Fnac: verhuld protest in Afghanistan, De verborgen meisjes van Kabul, Jenny Nordberg". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . Koop nu De verborgen meisjes van Kabul van Jenny Nordberg bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! De verborgen meisjes van Kabul verhuld protest in Afghanistan Jenny Nordberg. Nederlands | Paperback € 24,99 + 49 punten . Niet beschikbaar. Omschrijving. De meisjes en vrouwen in Afghanistan worden gediscrimineerd, vernederd en beschouwd als last voor de gemeenschap. Veel ouders ... De verborgen meisjes van Kabul verhuld protest in Afghanistan. Jenny Nordberg . De meisjes en vrouwen in Afghanistan worden gediscrimineerd, vernederd en beschouwd als last voor de gemeenschap. Veel ouders vermommen een van hun dochters als jongen om betere kansen voor zichzelf en hun familie te creëren. ......