mulders-gm.nl

1001 voordelen van het ouder worden

PUBLICATIE DATUM 2006-04-30
BESTANDSGROOTTE 4,26
ISBN 9789044710977
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Lisa E.A. Birnbach
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen 1001 voordelen van het ouder worden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lisa E.A. Birnbach. Lezen 1001 voordelen van het ouder worden online is nu zo eenvoudig!

Wat er zo leuk is aan het ouder worden… - Je hebt altijd een zitplaats in de bus. - Je kunt je een fles wijn bij de maaltijd veroorloven. - Nooit meer angst voor zwangerschap. - Je kinderen kunnen zelf hun tanden poetsen, zelf splinters uittrekken en zelf hun achterste afvegen. - Al je vijanden zijn dood. - Op feestjes probeert niemand meer je partner te versieren.

...or, koop dan het boek: 1001 voordelen van ouder worden ... Wat zijn de voordelen van ouder worden? - GoeieVraag ... . 1001 voordelen van het ouder worden. Wat er zo leuk is aan het ouder worden… - Je hebt altijd een zitplaats in de bus. - Je kunt je een fles wijn bij de maaltijd veroorloven. - Nooit meer angst voor zwangerschap. - Je kinderen kunnen zelf hun tanden poetsen, zelf splinters uittrekken en zelf hun achterste afvegen. - Al je vijanden zijn dood. Dan worden je kindertjes groot en zie je weer precie ... 1001 Voordelen van het ouder worden | BoekenPlatform.nl ... . Dan worden je kindertjes groot en zie je weer precies het zelfde gebeuren. Ook je kindertjes krijgen weer kindertjes. Zorgen, zorgen en zorgen. Nu ik ouder ben, ontdek ik dat we geleeft werden, er werd zoveel van je verwacht en ik heb het wel allemaal waar gemaakt, maar nu ik terug kijk, zie ik zoveel zaken die me door de strot gedouwd zijn. Boekje met paperback, 1998, 255 pagina's, Nederlands, Zeer goed, kaft goed De voordelen van ouder worden 18/05/14 om 17:09 Bijgewerkt om 17:09; Bron : Knack Weekend Voor velen is het een schrikbeeld: ouder worden, er minder goed uitzien en een minder actief leven lijden. Maar ouder worden heeft niet alleen nadelen. 1001 voordelen van het ouder worden (eBook) Onbekend is een geweldige auteur. Download en lees het boek 1001 voordelen van het ouder worden op onze website pianofortefestival.nl. Helemaal vrij. U vindt 1001 voordelen van het ouder worden in PDF, ePUB, MOBI. Wat er zo leuk is aan ouder worden ... Met het ouder worden, word je verstandiger, maar ook beroofd van een aantal illusies. Van de hoge verwachtingen en de grootse plannen waarmee je begon, is meestal niet veel meer over. Het leven, zegt Schopenhauer, is als een gemaskerd bal: 'Tegen het einde van het leven gaat het werkelijk toe als bij de sluiting van een gemaskerd bal, als de maskers worden afgenomen. 7 Voordelen van ouder worden! 17 februari 2015 Lifestyle Wanda. Vorige week schotelde ik jullie nog de nadelen van ouder worden voor maar goed, het is natuurlijk niet alleen maar negatief. Geloof me, ik ervaar ook best wel wat voordelen aan het ouder worden! Benieuwd wat ik dan als voordeel ervaar? 'Ouder worden is het probleem niet, dat er zoveel anderen om je heen jóng zijn - dát is het probleem', wordt wel eens gezegd. Nou, wij hoeven niet eeuwig jong te zijn hoor, ouder worden heeft ook genoeg voordelen! En...