mulders-gm.nl

De Zin van het Duister

PUBLICATIE DATUM september 2006
BESTANDSGROOTTE 12,47
ISBN 9789023420477
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Michael Cox
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De Zin van het Duister in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michael Cox. Lezen De Zin van het Duister online is nu zo eenvoudig!

Londen, 1854. Een koude oktobernacht. In een donker steegje wordt een onschuldige man neergestoken. Zo begint het ongelooflijke verhaal van Edward Glyver. Hij groeide op in armoede aan de kust van Dorset, waar zijn moeder haar leven lang hard heeft moeten werken om hen te kunnen onderhouden. Na haar dood komt hij er achter dat hij niet haar zoon is, maar de rechtmatige erfgenaam van een van ?s lands meest gefortuneerde aristocraten. En niets of niemand zal hem er nog van kunnen weerhouden het erfdeel waar hij recht op meent te hebben op te eisen.Zijn weg leidt hem van de onderwereld van Victoriaans Londen, de mistige straatjes, de bordelen en opiumkitten, naar Evenwood, een van de mooiste en meest betoverende landhuizen van Engeland. Zijn verhaal is er een van verraad en ontrouw, van liefde en moord en van roekeloze obsessie en grenzeloze ambitie. Maar na elke zwaarbevochten overwinning treft hij zijn aartsrivaal: Phoebus Rainsford Daunt. De zin van het duister is een razendsnelle, geslepen historische thriller die je vanaf de eerste bladzijde meesleurt naar de dramatische confrontatie tussen Glyver en Daunt en de tragische ontknoping die daarop volgt.

...de Schrijfwijzer staat: "Er komt geen zinseindepunt als de zin eindigt op een afkortingspunt, een puntenreeks, een vraagteken of een uitroepteken ... Recensie van Gerd Boeren over De zin van het duister ... ... ." Zin (1a), (2a) en (3a) zijn dus niet goed, zin (1b), (2b) en (3b) wel: (1a ... Bestel De zin van het duister Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Flaptekst van de nieuwe roman van Natascha Wodin. Ergens in dit duister van Natascha Wodin is het huiveringwekkende vervolg op "Ze kwam uit Marioepol', het hartverscheurende boek over Wodins mo ... De zin van het duister - Michael Cox - (ISBN ... ... . Ergens in dit duister van Natascha Wodin is het huiveringwekkende vervolg op "Ze kwam uit Marioepol', het hartverscheurende boek over Wodins moeder. "Ik was tien jaar oud toen mijn moeder zich in oktober 1956 in de Regnitz verdronk. Op dat moment was mijn vader niet thuis. Fokke Obbema was na een hartstilstand even dood. Na zijn herstel ging hij op zoek naar de zin van het leven. Hij vroeg er veertig gesprekspartners naar en vat hier in zeven inzichten samen wat zijn zoektocht opleverde. Medium Johanna Maria Riemen: 'Ik zie dit leven als een duistere tijd, tussen ......