mulders-gm.nl

De man met de schaar

PUBLICATIE DATUM juni 2011
BESTANDSGROOTTE 11,14
ISBN 9789023454175
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Iris Koppe
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De man met de schaar in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Iris Koppe. Lezen De man met de schaar online is nu zo eenvoudig!

Twee vriendinnen raken verstrikt in de hysterie van het moderne leven. Als ze in hun vertrouwde Georgische restaurant een hoogleraar ontmoeten die nog een rekening te vereffenen heeft met de aanstormende minister-president, komt hun vriendschap onder druk te staan. Gedreven door narcisme en verveling zullen ze elkaar onbewust verraden.

...dia - en een drammerige activistische vriend met wie het moeizaam vrijen is, want ook hij heeft steeds kramp ... De man met de schaar - Iris Koppe - 9789023454175 | Bruna.nl ... . De man met de schaar. Twee vriendinnen raken verstrikt in de hysterie van het moderne leven. Als ze in hun vertrouwde Georgische restaurant een... De man met de schaar is te veel een als roman vermomd opiniestuk geworden, waar desondanks een paar mooie zinnen en observaties instaan over de huidige tijd. Koppe lijkt in staat iets te kunnen zeggen wat de moeite waard is, maar moet als schrijfster van fictie no ... bol.com | De man met de schaar, Iris Koppe | 9789023459941 ... ... . Koppe lijkt in staat iets te kunnen zeggen wat de moeite waard is, maar moet als schrijfster van fictie nog rijpen om werkelijk te raken. De man met de schaar Iris Koppe. Introductie. De man met de schaar Iris Koppe. E-book 2,99. E-book: 2,99. ... Als ze in hun vertrouwde Georgische restaurant een hoogleraar ontmoeten die nog een rekening te vereffenen heeft met de aanstormende minister-president, komt hun vriendschap onder druk te staan. Bestel De man met de schaar van Iris Koppe. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd "De man met de schaar" is net voor het schietdrama in Alphen uitgegeven. Het lijkt wel alsof Iris Koppe het een en ander in de lucht heeft voelen hangen. Je hoort wel eens zeggen dat grote kunstenaars hun tijd vooruit zijn, intuïtief op dingen vooruitlopen, enzovoort. Het e-book De man met de schaar, geschreven door Iris Koppe, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Het laatste nieuws met duiding van redacteuren, achtergronden, columns, opinie, wetenschap, en recensies van kunst & cultuur door de Volkskrant. man met de schaar. Cultuur & Media 'Ik voel me sterker doordat ik de waarheid het hoofd heb geboden ... Lees „De man met de schaar" door Iris Koppe verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Twee vriendinnen raken verstrikt in de hysterie van het moderne leven. Als ze in hun vertrouwde Georgische restaurant ee... De man met de schaar. Auteur(s) Iris Koppe. NUR code(s) 301 Literaire roman, novelle Imprint(s) De Bezige Bij Uitgever(s) Bezige Bij b.v., Uitgeverij De. Taal Nederlands Vers. datum 01/0...