mulders-gm.nl

De avonturen van Han en Hanneke 4 - Han en Hanneke in groep 3

PUBLICATIE DATUM juni 2016
BESTANDSGROOTTE 12,8
ISBN 9789462789623
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Geesje Vogelaar- van Mourik
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De avonturen van Han en Hanneke 4 - Han en Hanneke in groep 3 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Geesje Vogelaar- van Mourik. Lezen De avonturen van Han en Hanneke 4 - Han en Hanneke in groep 3 online is nu zo eenvoudig!

Han en Hanneke zitten nu in groep 3. Ze vinden het ergleuk op school, maar buiten spelen doen ze ook graag. BijHanneke thuis krijgen ze drie kippen en een haan. Op eendag laat Hanneke per ongeluk het hok openstaan. Als zeterugkomt is het leeg. De kippen lopen vrolijk rond in detuin. Wat nu? Zou Han ze kunnen vangen?Dit is het vierde deel in een leuke serie voorleesboeken, dieopnieuw wordt uitgegeven.Geesje Vogelaar-van Mourik heeft een groot aantal romansen kinderboeken geschreven, waaronder Een duif in de heg,Wat zit er in de fles? en de Katjes-serie.

...ek beleven Han en Hanneke weer nieuwe avonturen ... Han en Hanneke in groep 3 eBook door Geesje Vogelaar-van ... ... . Zo gaan Han en Hanneke samen naar zwemles. Ze verkopen stroopwafels voor het goede doel en ze maken een ongeluk van dichtbij mee. Op een dag is Hanneke een beetje ziek. Gelukkig wordt ze al snel weer beter. Han wil later dokter worden. Daarom wil hij nu al graag een bril, want dat staat ... Han en Hanneke beleven samen weer allerlei avonturen. Met de kinderwagen op zolder, maar ook als ze zendingsblaadjes rondbrengen. Wat een enge hond woont er bij dat ene huis! ... Han en Hanneke; E-book - De Banier ... . Wat een enge hond woont er bij dat ene huis! Gelukkig is er bij hen in de straat een lieve hond, Zanka. Zij krijgt drie schattige kleintjes. Hanneke wordt ziek, maar gelukkig komt han haar verwennen. Stilzitten? Daar houden Han en Hanneke niet van. Leuke dingen doen en spannende avonturen beleven, dat vinden ze veel fijner! Soms kibbelen ze met elkaar, want Han vindt jongens beter dan meiden en Hanneke is het daar natuurlijk niet mee eens. En of de jongens ook beter zijn dan de meiden, dat vraagt de kikker voorop zich ook af … VOGELAAR-van MOURIK, G. - Han en Hanneke in groep 3 - deel 4. Geesje Vogelaar-van Mourik | jeugd | vriendschap | serie: Han en Hanneke - deel 4. Han en Hanneke zitten nu in groep 3. Ze vinden het erg leuk op school, maar buiten spelen doen ze ook graag. Bij Hanneke thuis krijgen ze drie… Read "Wat doen jullie, Han en Hanneke?" by Geesje Vogelaar-van Mourik available from Rakuten Kobo. Het is winter. Han en Hanneke gaan schaatsen. Dat lijkt makkelijk, maar het is best lastig en ze krijgen het snel koud. ... In de auto zit een jongetje. Hij heet Han en hij wordt Hanneke's vriendje. Samen beleven ze allerlei avonturen. Ze spelen bruiloftje op zolder, maken de kooi van kanarie Piet schoon en doen de pop in bad. maar niet alles gaat altijd even goed... Dit is het eerste deel in een leuke serie voorleesboeken, die opnieuw ... Han en hanneke 3 worden ......