mulders-gm.nl

Verleid door de dokter - Doktersroman 79B

PUBLICATIE DATUM 2015-01-06
BESTANDSGROOTTE 12,29
ISBN 9789402508406
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Susan Carlisle
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Verleid door de dokter - Doktersroman 79B in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Susan Carlisle. Lezen Verleid door de dokter - Doktersroman 79B online is nu zo eenvoudig!

Al is hartchirurg Michelle Ross nog zo mooi, mannen laat ze niet bij haar in de buurt komen. Niet voor niets wordt ze een ijskoningin genoemd. Tot de nieuwe anesthesist opduikt, de verleidelijke Ty Smith, die haar vanaf het allereerste moment de adem beneemt. Maar aangezien hij binnenkort weer zal vertrekken, is juist híj een man om op een afstand te houden. Alleen is dat gemakkelijker gezegd dan gedaan...Dit verhaal is ook verkrijgbaar in een 2-in-1 bundel.

...re boeken van de auteur 5 Verzamelde werken ... Knopen En Onderlijnmontages PDF Download ... . 2e druk 1983 in mooie staat. Verleid door de zon (2-in-1) (luxe formaat) Nora Roberts. Boek ... De erkenning voor het unieke verteltalent van Robyn Carr liet aanvankelijk op zich wachten, ... Door: Robyn Carr HarperCollins Pub.datum: 20 aug. 2015. 1 recensie(s) Virgin ... Handboek Mensen & Dieren Schilderen (eBook) Handboek Mensen & Dieren Schilderen is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Handboek Mens ... Bureau ISBN - Gered door de dokter ... . We raden u aan het boek van Handboek Mensen & Dieren Schilderen PDF te downloaden op onze website pianofortefestival.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Handboek Mensen & Dieren Schilderen Verleid door de dokter Susan Carlisle • ebook • epub. Samenvatting . Al is hartchirurg Michelle Ross nog zo mooi, mannen laat ze niet bij haar in de buurt komen. Niet voor niets wordt ze een ijskoningin genoemd. Tot de nieuwe anesthesist opduikt, de verleidelijke Ty Smith, die haar vanaf het allereerste moment de adem beneemt. Lees „Ongekend geluk ; Avontuur in de jungle ; Gesteund door liefde 3-in-1" door Caroline Anderson verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. (1) ONGEKEND GELUK - Het komt Holly goed uit dat Dan Elliott, huisarts in het landelijke Norfolk, een collega zoekt, wan......