mulders-gm.nl

De Meest Gestelde Vragen Aan De Kinderarts

PUBLICATIE DATUM augustus 1999
BESTANDSGROOTTE 4,82
ISBN 9789051218145
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Herman van Tinteren
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De Meest Gestelde Vragen Aan De Kinderarts in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Herman van Tinteren. Lezen De Meest Gestelde Vragen Aan De Kinderarts online is nu zo eenvoudig!

DE MEEST GESTELDE VRAGEN AAN DE KINDERARTS is bedoeld als vraagbaak voor ouders over vrijwel alles op medisch gebied en wat betreft de ontwikkeling van kinderen van belang is. Het boek is ingedeeld in twee delen. In het eerste deel wordt vooral aandacht geschonken aan onderwerpen die te maken hebben met de gezondheid, beginnend met de zwangerschap, de bevalling en de kraamperiode. Ook wordt hier aandacht geschonken aan het ontwikkelingsverloop van baby's en peuters. In het tweede deel komen allerlei problemen aan bod zoals veelvoorkomende huidafwijkingen bij baby's, onderzoek op het consultatiebureau, vaccinaties, kinderziekten, allergieën en infecties. In elk hoofdstuk zijn aparte kaders opgenomen waarin iets dieper wordt ingegaan op een van de onderwerpen. Foto's in kleur vormen een duidelijke illustratie van de tekst. DE MEEST GESTELDE VRAGEN AAN DE KINDERARTS is een hulp voor alle ouders en opvoeders bij de begeleiding van hun kind van baby tot adolescent.

...d (tweedehands) boeken. Gevonden boeken, volgens onderstaande selectiecriteria: de meest gestelde vragen aan de kinderarts (-) waar filter verwijderen waar Categorie Niet alle vragen zijn even simpel en voor de hand liggend ... PDF De Meest Gestelde Vragen aan de Kinderarts-MDL ... . Uit onze artikels De 20 gekste sollicitatievragen ooit , De 7 moeilijkste sollicitatievragen ... bij Google en De 20 meest onmogelijke sollicitatievragen blijkt dat je soms ook gewoon over een goede dosis kalmte en verbeeldingskracht moet beschikken. De Meest Gestelde Vragen aan de Kinderarts-MDL: "Een Mengelmoes van Gastrointestinale Problemen" Organisatie Commissie: M.A. Benninga A. Kindermann B.G. Koot T.G. de Meij M.M. Tabbers M.P. van Wijk Academisch Medisch Cent ... PDF De Meest Gestelde Vragen aan de Kinderarts-MDL ... . De Meest Gestelde Vragen aan de Kinderarts-MDL: "Een Mengelmoes van Gastrointestinale Problemen" Organisatie Commissie: M.A. Benninga A. Kindermann B.G. Koot T.G. de Meij M.M. Tabbers M.P. van Wijk Academisch Medisch Centrum Amsterdam Collegezaal 5 17 september 2015 DE MEEST GESTELDE VRAGEN AAN DE KINDERARTS is bedoeld als vraagbaak voor ouders over vrijwel alles op medisch gebied en wat betreft de ontwikkeling van kinderen van belang is. Het boek is ingedeeld in twee delen. In het eerste deel wordt vooral aandacht geschonken aan onderwerpen die te maken hebben met de gezondheid, beginnend met de ... De meest gestelde vragen aan de kinderarts - Herman van Tinteren. Beschrijving: DE MEEST GESTELDE VRAGEN AAN DE KINDERARTS is bedoeld als vraagbaak voor ouders over vrijwel alles op medisch gebied en wat betreft de ontwikkeling van kinderen van belang is. Het boek is ingedeeld in twee delen. Deze pagina bevat de 50 meest gestelde vragen uit de praktijk van uw huisarts. ... Ook niet-pilgebruiksters kunnen hun menstruatie uitstellen door aan de huisarts een recept te vragen voor norethisteron (Primolut N) of lynestrenol ... en dan is nader onderzoek door de kinderarts nodig. Blijft het bedplassen aanhouden na de leeftijd van zes jaar, dan kan de huisarts of een kinderarts je advies geven. Geef aan of het om primaire enuresis gaat (het kind is nog niet droog gebleven) dan wel secundaire enuresis (het kind plast opnieuw in bed na meer dan zes droge maanden). Op zesjarige leeftijd zijn kind...