mulders-gm.nl

Sherlock Holmes - Het avontuur van de Gloria Scott

PUBLICATIE DATUM februari 2020
BESTANDSGROOTTE 12,96
ISBN 9789491159428
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Arthur Conan Doyle
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Sherlock Holmes - Het avontuur van de Gloria Scott in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Arthur Conan Doyle. Lezen Sherlock Holmes - Het avontuur van de Gloria Scott online is nu zo eenvoudig!

Sherlock Holmes vertelt aan vriend en chroniqueur Dr. Watson over zijn allereerste zaak. In zijn jonge jaren viert Holmes vakantie op het landgoed van de Trevors, op uitnodiging van zijn enige vriend op de universiteit. Al gauw ontdekt hij dat de vader van de vriend leeft met een duister geheim…Het avontuur van de Gloria Scott is een van de 56 verhalen over Sherlock Holmes van de hand van Arthur Conan Doyle. Het verhaal verscheen in de bundel De memoires van Sherlock Holmes.

...jke conclusies te deduceren uit kleine . ... Sherlock Holmes audioboeken bij Luisterboeken.nl ... .. Al gauw ontdekt hij dat de vader van de vriend leeft met een duister geheim… Het avontuur van de Gloria Scott is een van de 56 verhalen over Sherlock Holmes van de hand van Arthur Conan Doyle. Het verhaal verscheen in de bundel De memoires van Sherlock Holmes. Details De avonturen van Sherlock Holmes (originele titel The Adventures of Sherlock Holmes) is een collectie van 12 korte verhalen over de detective Sherlock Holmes, geschreven door Arthur Conan Doyle.Het boek is geïllustreerd door Sidney ... Sherlock Holmes - Wikipedia ... .Het boek is geïllustreerd door Sidney Paget.. De verhalen in het boek werden aanvankelijk gepubliceerd in The Strand Magazine van juli 1891 tot juni 1892.Het boek werd voor het eerst uitgegeven op 14 ... In zijn jonge jaren viert hij vakantie op het landgoed van de Trevors, waar hij is op uitnodiging van zijn enige vriend van de universiteit. Al gauw ontdekt Holmes dat de vader van de vriend leeft met een duister geheim… Het avontuur van de Gloria Scott is een van de 56 verhalen over Sherlock Holmes van de hand van Arthur Conan Doyle. Het ... Sherlock Holmes - Het avontuur van de Gloria Scott. Sherlock Holmes vertelt over zijn eerste zaak. Tijdens een vakantie ontdekt hij dat de oude Trevor al jarenlang leeft met een groot geheim. Spreker(s): Jan Ad Adolfsen Sherlock Holmes vertelt aan vriend en chroniqueur Dr. Watson over zijn allereerste zaak. In zijn jonge jaren viert Holmes vakantie op het landgoed van de Trevors, op uitnodiging van zijn enige vriend op de universiteit. ... Het avontuur van de Gloria Scott. Sir Arthur Conan Doyle (1859 - 1930) was een Britse arts, vermaard geworden met zijn verhalen rond de intelligente detective Sherlock Holmes en zijn assistent, Dr. Watson. Hij werd geboren in Edinburgh. Vooral zijn moeder, een ontwikkelde vrouw, had een grote invloed op zijn later werk. Uit zijn jeugd valt vooral op dat hij, na te zijn opgeleid in een jezuïtencollege, hij zich nadien volledig ... The Adventure of 'The Gloria Scott' by Arthur Conan Doyle. It is read by Greg Wagland. ... The Three Garridebs from The Case-Book of Sherlock Holmes by Sir Arthur Conan Doyle. - Duration: 40:45. Sherlock Holmes vertelt zijn vriend en chroniqueur Dr. Watson over zijn allereerste zaak. In zijn jonge jaren viert hij vakantie op het landgoed van de Trevors, waar hij is op uitnodiging van zijn enige vriend van de universiteit. ... Het avontuur van de Gloria Scott. Geschreven bij Sherlock Holmes 1 - Een studie in rood. Het is niet voor niets een bestseller uit vervlogen tijden. De verhalen nemen je mee naar de jaren rond 1850, waa...