mulders-gm.nl

De Alhambra, of nieuwe schetsen en portretten. Tweede deel.

PUBLICATIE DATUM december 2018
BESTANDSGROOTTE 10,4
ISBN 9788726120028
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Washington Irving
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen De Alhambra, of nieuwe schetsen en portretten. Tweede deel. in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Washington Irving. Lezen De Alhambra, of nieuwe schetsen en portretten. Tweede deel. online is nu zo eenvoudig!

De Alhambra is een echte combinatie van stijlen, omdat het boek beschrijvingen, mythen en verhalen over historische gebeurtenissen combineert. Washington beschrijft onder andere de verwoesting van enkele torens van het Alhambra-paleis door de Fransen in 1812, evenals de schade waaraan het paleis werd blootgesteld tijdens een aardbeving in 1821. De Alhambra wordt ook het 'Spaanse schetsboek' van Washington genoemd en bevat een verzameling essays, literaire schetsen en verhalen, waaronder ''The Three Beautiful Princesses'' en ''The Rose of the Alhambra''. De Alhambra vormt bovendien de basis voor niets minder dan een zeer beroemde opera. Een van de grote Russische schrijvers, Alexander Poesjkin, baseerde zijn werk The Tale of The Golden Cockerel uit 1834 op twee hoofdstukken van de Tales of the Alhambra. Het werk van Pushkin vormde de basis voor Rimsky-Korsakovs veelgeprezen opera ''The Golden Cockerel''. De Alhambra inspireerde ook een Spaanse film met dezelfde naam uit 1950, en een geanimeerde miniserie van de Spaanse animatiefabrikant Pedro Alonso Pablo.

...en van Frans Netscher uit 1889. redactionele ingrepen ... PDF Boek RAZZIA AAN DE RINGVAART ... . p. 94: het hoofdstuknummer 'XIII' is tussen vierkante haken toegevoegd. De Alhambra, of nieuwe schetsen en portretten. Tweede deel. (Dutch Edition) eBook: Irving, Washington, Frijlink, Hendrik: Amazon.fr De Alhambra, of nieuwe schetsen en portretten. Eerste deel. (Forfatter: Washington Irving, Forlag: SAGA Egmont, Format: epub, Type: e-bog, ISBN: 9788726120011) Parlementaire portretten en schetsen ... met den elleboog op de tweede tafel gesteund en h ... De Alhambra, of nieuwe schetsen en portretten. Tweede deel ... ... ... met den elleboog op de tweede tafel gesteund en het hoofd in de hand. Af en toe speelt zijne andere hand met een veêren pennehouder, of buigt hij zich voorover om den neus te snuiten ... eentonig debat heeft den ganschen ochtend en een deel van den middag in beslag genomen; de leden zijn ... Von dem Buch De Alhambra, of nieuwe schetsen en portretten. Tweede deel. haben wir 2 gleiche oder sehr ähnliche Ausgaben identifiziert! Falls Sie nur an einem bestimmten Exempar interessiert sind, können Sie aus der folgenden Liste jenes wählen, an dem Sie interessiert sind:. 100%: Washington Irving: De Alhambra, of nieuwe schetsen en portretten. De Alhambra, of nieuwe schetsen en portretten. Tweede deel. (Dutch Edition) eBook: Irving, Washington, Frijlink, Hendrik: Amazon.de: Kindle-Shop Bijbelse portretten en miniaturen Mensen zoals wij ... Het eerste deel gaat over mensen uit het Nieuwe Testament, maar de portretten zijn wat uitgebreider, en de studie gaat wat dieper. Het tweede deel heeft een wat bredere blik, maar de portretten zijn daar juist weer wat beknopter, het zijn meer 'pasfotootjes'....