mulders-gm.nl

Zelfportret

PUBLICATIE DATUM 2015-05-16
BESTANDSGROOTTE 11,95
ISBN 9781476334936
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Aglaia Bouma
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Zelfportret in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Aglaia Bouma. Lezen Zelfportret online is nu zo eenvoudig!

Prettig te lezen op weg naar uw werk of terug naar huis, tussendoor of op elk ander moment, om uw brein te verwarmen en verwonderen.Hoe eerlijk bent u in het tonen van uzelf aan anderen?

...eschouwing, hartenkreet of verhaal in de database en bekijk duizenden hartenkreten van anderen Cultureel Zelfportret ... Zelfportret, Vincent van Gogh, 1887 - Rijksmuseum ... . Inloggen. Gebruikersnaam Wachtwoord. Inloggen. Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Het Cultureel Zelfportret is ontwikkeld in het kader van De Cultuur Loper. Het zelfportret uit 1640 (National Gallery, Londen) doet denken aan zelfportretten van Titiaan. De baret, fluwelen kleding en zelfverzekerde houding waarmee hij de toeschouwer recht in de ogen kijkt, gebruikte Rembrandt meerdere malen. Schilder kunnen verschillende redenen hebben om een zelfportret te maken. Dit kan zijn om te oefenen met het schil ... Meesters van het zelfportret - De Groene Amsterdammer ... . Schilder kunnen verschillende redenen hebben om een zelfportret te maken. Dit kan zijn om te oefenen met het schilderen van gezichten of karaktertrekken, jezelf als model gebruiken is immers goedkoop. Een andere reden is dat de schilder door middel van het schilderij iets over zichzelf wil vertellen. Groet, Esther. Caroline Dubois vroeg...