mulders-gm.nl

Sherlock Holmes - Sherlock Holmes - Het avontuur van het lege huis

PUBLICATIE DATUM maart 2016
BESTANDSGROOTTE 3,30
ISBN 9789491159275
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Arthur Conan Doyle
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Sherlock Holmes - Sherlock Holmes - Het avontuur van het lege huis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Arthur Conan Doyle. Lezen Sherlock Holmes - Sherlock Holmes - Het avontuur van het lege huis online is nu zo eenvoudig!

De hele wereld is ervan overtuigd dat Sherlock Holmes is omgekomen tijdens het gevecht met zijn grote rivaal professor Moriarty. Na een val van de Reichenbachwaterval is er nooit meer iets van hem vernomen. Verstoken van diens scherpe inzichten verdiept Dr. Watson zich in de moord op Ronald Adair, de zoon van de graaf van Maynooth. Tot hij een oude boekhandelaar tegenkomt met bekende trekken...Het avontuur van het lege huis is een van de 56 verhalen over Sherlock Holmes van de hand van Arthur Conan Doyle. Het verhaal verscheen in de bundel De terugkeer van Sherlock Holmes.

... van de schat. Volgens Thaddeus Sholto moest de schat nog een half miljoen pond bevatten ... Sherlock Holmes - Wikipedia ... . Eenmaal bij het huis aangekomen, gaan ze naar Bartholomew zijn kamer. Sherlock Holmes - Het avontuur van de gespikkelde band direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Sherlock Holmes luisterboek: Het avontuur van het lege huis. Dr. Watson doet onderzoek naar een moord. Ditmaal … € 3,99; Sherlock Holmes luisterboek: Het avontuur van de kroon met de be ... Sherlock Holmes - Het avontuur van het lege huis - Arthur ... ... . Ditmaal … € 3,99; Sherlock Holmes luisterboek: Het avontuur van de kroon met de berillen. Een bankier vraagt Sherlock Holmes wanhopig om adv… € 3,99 Sir Arthur Conan Doyle (1859 - 1930) was historicus, atleet, spiritist, oorlogscorrespondent maar bovenal schrijver. Doyle schiep met Sherlock Holmes het karakter van de beroemdste en meest vernuftige detective aller tijden. De spanning, de intriges en de vaart waarmee de verhalen worden verteld, hebben niets aan zeggingskracht ingeboet. Inhoud Lees dit eerst 8 Sherlock Holmes 11 De vloek van Baskerville 19 Het probleem 29 Sir Henry Baskerville 40 Drie doodlopende lijntjes 54 Baskerville Hall 67 De ... Het laatste nieuws met duiding van redacteuren, achtergronden, columns, opinie, wetenschap, ... 'Vergeten' avontuur Sherlock Holmes duikt na decennia weer op. Weten­schap Hoe Nederland aan een T. rex kwam. ... Het huis van Zijde. Voorpagi­na Gaslantaarns in de dikke gele mist: ......