mulders-gm.nl

Hart op de juiste plaats - Doktersroman 73A

PUBLICATIE DATUM 2015-01-06
BESTANDSGROOTTE 10,23
ISBN 9789402510201
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Dianne Drake
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Hart op de juiste plaats - Doktersroman 73A in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dianne Drake. Lezen Hart op de juiste plaats - Doktersroman 73A online is nu zo eenvoudig!

Na een ernstig auto-ongeluk wordt de enige overlevende, een meisje van twee, aan de zorgen van hartchirurg Keera Murphy toevertrouwd. Omdat ze zich geen raad weet met de situatie, roept ze de hulp in van Reid Adams, de arts van het meisje. Reid heeft echter genoeg aan zijn hoofd. Kan hij de problemen én de onmiskenbare charmes van Keera daar wel bij hebben?Dit verhaal is ook verkrijgbaar in een 2-in-1 bundel.

...Helemaal vrij. U vindt Hart op de juiste plaats - Doktersroman 73A in PDF, ePUB, MOBI ... bol.com | Wilma Stanwek Boeken kopen? Kijk snel! ... . Na een ernstig auto-ongeluk wordt de enige overlevende, een meisje van twee, aan de zorgen van hartchirurg Keera Murphy toevertrouwd. Omdat ze zich geen raad weet met de situatie, roept ze de hulp in van Reid Adams, de arts van het meisje. Reid heeft echter genoeg aan zijn hoofd. Kan hij de problemen én de onmiskenbare charmes van Keera daar wel bij hebben? Dit verhaal is ook verkrijgbaar in ... Hart op de juiste plaats - Doktersroman 73A Ebook. Een uitgave van de romantische ... PDF ePUB - Hart op de juiste plaats - Doktersroman 73A ... ... ... Hart op de juiste plaats - Doktersroman 73A Ebook. Een uitgave van de romantische reeks Harlequin Doktersroman. Nederlandstalig; Ebook; 2015; Na een ernstig auto-ongeluk wordt de enige overlevende, een meisje van twee, aan de zorgen van hartchirurg Keera Murphy… Meer. 3 49. Dianne Drake is een geweldige auteur. Download en lees het boek Hart op de juiste plaats - Doktersroman 73A op onze website bank72.nl. Helemaal vrij. U vindt Hart op de juiste plaats - Doktersroman 73A in PDF, ePUB, MOBI. Hart op de juiste plaats - Doktersroman 73A Ebook. Een uitgave van de romantische reeks Harlequin Doktersroman. Nederlandstalig; ...