mulders-gm.nl

Zindelijkheidstraining, een feestje op het potje

PUBLICATIE DATUM maart 2014
BESTANDSGROOTTE 6,20
ISBN 9781311120762
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Angelina van Kemenade
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Zindelijkheidstraining, een feestje op het potje in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Angelina van Kemenade. Lezen Zindelijkheidstraining, een feestje op het potje online is nu zo eenvoudig!

Hoe vaak hoor je wel niet van de buurvrouw of van een vriendin dat haar kind zo snel zindelijk was. Soms zijn ze het al binnen een dag. En dan krijg je ook nog eens te horen van je eigen (schoon)moeder dat de kinderen vroeger voor de twee jaar, beter gezegd anderhalf, toch echt al zindelijk waren. Is het niet tijd dat je er eens aan begint? Vragen ze dan. Je kind is al drie en heeft er tot nu toe nog geen interesse in gehad. Maar inderdaad binnen een jaar mag hij naar de basisschool en dan moeten ze zindelijk zijn.Sommige kinderen worden inderdaad als vanzelf zindelijk, maar er zijn zeker genoeg kinderen waar het langer duurt en die gewoon wat meer de tijd nodig hebben. Tenslotte zijn er ook kinderen die voor hun eerste jaar al lopen, terwijl andere kinderen al bijna twee zijn voordat ze dat kunnen. Sommige ouders wachten af tot hun kind eindelijk teken geeft dat hij aan de zindelijkheidstraining toe is. Maar niet elke ouder wil zo lang wachten en niet elk kind geeft heel duidelijk aan dat hij afscheid wil nemen van zijn luier. Toch kun je als ouder een paar dingen doen, behalve dan gewoon geduldig zijn.In dit boek beschrijven de methoden en technieken en bieden oplossingen voor veelvoorkomende problemen bij het trainen van uw kind.Als bonus zijn in het laatste hoofdstuk 2 potjes voorleesverhalen toegevoegd.Veel succes en ook plezier bij de zindelijkheidstraining.

...lke keer als je de bladzij omslaat, verdwijnt er weer een luier ... Zindelijkheid - Kind en Gezin ... . Potje op een zichtbare plek plaatsen. Bij zindelijkheidstraining begin je meestal met een potje, er zijn kindjes die direct op de wc gaan maar voor veel peuters is dat nog een beetje eng. Zet het potje op een plek waar je kind graag speelt en laat hem gerust met zijn kleding erop zitten. Zo kan je kind wennen aan het potje. Introduceer het potje. Voor veel kinderen voelt een potje veiliger dan de wc. Daarna ... Zindelijk worden een feestje op het potje (e-Book ... ... . Voor veel kinderen voelt een potje veiliger dan de wc. Daarnaast kan je dreumes zelfstandig op een potje gaan zitten, terwijl hij bij de wc nog hulp nodig heeft. Zet het potje bijvoorbeeld bij zijn speelgoed of op een andere vertrouwde plek, zodat hij eraan kan wennen. Zindelijk worden een feestje op het potje | ISBN 9789462548169 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Er zijn potjes te koop in de vorm van een dier of een auto. Dat maakt het potje wat aantrekkelijker. Doe je kind gemakkelijke kleren aan, die het zelf kan uittrekken als het op het potje wil. Zet je kind regelmatig op het potje, bijvoorbeeld als je merkt dat het nodig moet, of 's ochtends na het wakker worden, na het eten, voordat je weggaat ... Het is belangrijk om het op zijn of haar eigen tempo te laten doen en niet te dwingen. Het komt zoals het komt. Als het op een relaxte manier gaat, gaat het voor het kindje het fijnst. Het boek " Zindelijk maken is kinderspel " wordt getipt. Sommige mama's gaven aan het potje gelijk op de wc-vloer te plaatsen. 4. Op het potje. Gaan de bovenstaande punten goed, dan is je kindje wellicht zover dat het de broek omlaag kan doen en echt kan proberen om een plasje op het potje te doen. Om te voorkomen dat je kind al na enkele seconden van het potje afgaat kun je hem een boekje geven of zelf een boekje voorlezen. Over plassen op het potje natuurlijk. 5 ......