mulders-gm.nl

Competentiemanagement

PUBLICATIE DATUM 2008-01-01
BESTANDSGROOTTE 10,17
ISBN 9789001706234
TAAL NEDERLAND
AUTEUR R. Grit
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Competentiemanagement in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R. Grit. Lezen Competentiemanagement online is nu zo eenvoudig!

Competentiemanagement is een praktisch en toegankelijk boek over ontwikkeling van je competenties. Het is geschreven voor alle hbo-opleidingen met een competentiegericht curriculum, en voor alle studenten die meer wil weten over hun eigen sterkten en verbeterpunten.Alle hoofdstukken staan vol met opdrachten en tests, die de student helpen om de eigen competenties te onderzoeken. Bovendien kunnen de studenten een portfolio bijhouden met de POP Toolbox, die te vinden is op de bijbehorende website. Het boek is erg geschikt voor zelfstudie en geeft veel ruimte voor eigen invulling. Het boek behandelt de volgende onderwerpen:-Wat is competentiemanagement-Wie ben ik (o.a. zelf analyse en zelfreflectie)-Wat kan ik individueel-Wat kan ik in een team-Wat wil ik worden-HulpmiddelenAlle opdrachten in Competentiemanagement worden toegelicht en van achtergrondinformatie voorzien. Bovendien staan er tips in over de wijze van beoordeling en terugkoppeling. Ook worden suggesties gedaan voor het combineren van bepaalde opdrachten. De auteurs putten bij dit alles uit hun eigen ervaringen, maar ook uit reacties van gebruikers van de eerste druk van dit boek.

...ent Videocollege 14 minuten 15 november 2017 ... Competentiemanagement | Fedweb ... . Er zijn verschillende manieren waarop u de prestaties van het personeel kunt beoordelen. Werkt uw organisatie resultaatgericht, dan wilt u mogelijk werkgedrag meetbaar maken. Dit kunt u doen door gedragsindicatoren of competenties te formuleren. Competentiemanagement is daarmee het cement van een consistent hrm-beleid. Competenties vergroten de resultaatgerichtheid van uw medewerkers. Met competentiemanagement kunt u uw person ... Competentiemanagement: iedereen op de juiste plaats ... . Met competentiemanagement kunt u uw personeelsplanning verbeteren: het brengt sterkte punten en tekorten van medewerkers aan het licht. Heeft competentiemanagement heeft een gunstig effect op personeels- en loopbaanplanning? 164. Is competentiemanagement een middel om HR-beleid te professionaliseren? 165. Wegen de kosten van het invoeren van competentiemanagement op tegen de baten ervan? 166. Kan een organisatie met behulp van competentiemanagement concurrentievoordeel behalen ... Competentiemanagement geeft inzicht. Dankzij de invoering van moderne eHRM krijgen organisaties maximaal zicht op de competenties, talenten en ontwikkeling van werknemers. Niet alleen worden beoordelings- en functioneringsgesprekken op tijd gehouden op basis van de juiste informatie....