mulders-gm.nl

Competentiemanagement

PUBLICATIE DATUM 2008-01-01
BESTANDSGROOTTE 7,25
ISBN 9789001706234
TAAL NEDERLAND
AUTEUR R. Grit
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Competentiemanagement in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R. Grit. Lezen Competentiemanagement online is nu zo eenvoudig!

Competentiemanagement is een praktisch en toegankelijk boek over ontwikkeling van je competenties. Het is geschreven voor alle hbo-opleidingen met een competentiegericht curriculum, en voor alle studenten die meer wil weten over hun eigen sterkten en verbeterpunten.Alle hoofdstukken staan vol met opdrachten en tests, die de student helpen om de eigen competenties te onderzoeken. Bovendien kunnen de studenten een portfolio bijhouden met de POP Toolbox, die te vinden is op de bijbehorende website. Het boek is erg geschikt voor zelfstudie en geeft veel ruimte voor eigen invulling. Het boek behandelt de volgende onderwerpen:-Wat is competentiemanagement-Wie ben ik (o.a. zelf analyse en zelfreflectie)-Wat kan ik individueel-Wat kan ik in een team-Wat wil ik worden-HulpmiddelenAlle opdrachten in Competentiemanagement worden toegelicht en van achtergrondinformatie voorzien. Bovendien staan er tips in over de wijze van beoordeling en terugkoppeling. Ook worden suggesties gedaan voor het combineren van bepaalde opdrachten. De auteurs putten bij dit alles uit hun eigen ervaringen, maar ook uit reacties van gebruikers van de eerste druk van dit boek.

...uw mensen in samenhang te ontwikkelen. Het stelt u in staat in uw organisatie gerichter te sturen op gedrag ... Competentiemanagement | Fedweb ... . Competentie­management vormt als het ware het fundament voor een samenhangende inrichting en toepassing van HR-instrumenten. Competentiemanagement moet dan ook gezien worden als een middel om een organisatie en zijn medewerkers in samenhang te laten ontwikkelen. Deze ontwikkeling kan alleen plaatsvinden als de organisatie een brug weet te bouwen van strategische doelen naar medewerkerdoelstellingen. Competentiemanagement is een praktisch en toegankelijk boek over ontwikkeling van je competenties. Het is ... Competentiemanagement: iedereen op de juiste plaats ... . Competentiemanagement is een praktisch en toegankelijk boek over ontwikkeling van je competenties. Het is geschreven voor alle hbo-opleidingen die de competenties van hun studenten willen ontwikkelen en voor alle studenten die meer wil weten over hun eigen sterkten en verbeterpunten. Competentiemanagement is het opbouwen en exploiteren van competenties van medewerkers in lijn met de strategie en doelstellingen van de organisatie, de afdeling of een team binnen de organisatie. Competentiemanagement moet dus vooral gezien moet worden als middel om de organisatie én de mensen in samenhang te ontwikkelen. Competentiemanagement is voor een leidinggevende psychologie en is niet eenvoudig te beheersen. Met Toppers wordt competentiemanagement op z'n minst concreet gemaakt en worden handvaten gegeven om de medewerkers daadwerkelijk te ondersteunen bij hun ontwikkeling. Competentiemanagement is het invent...