mulders-gm.nl

Zomaar Een Moord In Lissabon

PUBLICATIE DATUM 2002-03-09
BESTANDSGROOTTE 9,27
ISBN 9789058311542
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Robert Wilson
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Zomaar Een Moord In Lissabon in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Robert Wilson. Lezen Zomaar Een Moord In Lissabon online is nu zo eenvoudig!

In 1941 wordt Klaus Felsen door de SS gedwongen zijn Berlijnse fabriek en zijn vriendin in de steek te laten. Hij wordt naar Lissabon in het neutrale Portugal je stuurd, waar hij terechtkomt in een bizar gezelschap van speculanten, diplomaten -van de strijdende partijen en joodse vluchtelingen. In deze kringen vieren opportunisme en wanhoop hoogtij. Felsens opdracht voert hem naar de kale heuvels van Noord - Portugal, waar een barbaarse oorlog tussen Duitsers en Britten wordt uitgevochten om wolfraam je bemachtigen, een grondstof die onontbeerlijk is de oorlogsinspanningen van de strijdende partijen. Daar ontmoet hij een Portugese boer, joaquim Abrantes, die Felsens leven blijvend zal beïnvloeden. De twee mannen .weten in het naoorlogse, fascistische Portugal op spectaculaire wijze carrière te maken. Vijftig jaar later onderzoekt in specteur Zé Coelho, een dwarsligger binnen de Policia judiciaria, in Lissabon de moord op Catarina Oliveira. Als vader van een dochter van dezelfde leeftijd is hij geschokt door het verontrustende seksverleden van Catarina. Hoe dieper Coelho graaft, hoe meer oud zeer hij oprakelt. Onvermijdelijk stuit hij daarbij op het verleden van Felsen en Abrantes.

... verhaallijnen wordt het politieonderzoek naar de moord op een tienermeisje in hedendaags Lissabon gevolgd en het spoor dat een nazistische zakenman vanaf 1941 trok door de ... Zomaar een moord in Lissabon tweedehands kopen - €3 ... ... ... WILSON ROBERT - NU TE KOOP - 2004 - In 1941 wordt Klaus Felsen door de SS gedwongen zijn Berlijnse fabriek en zijn vriendin in de steek te laten. Hij wordt naar Lissabon in het… | Veilig & direct bestellen via Books in Belgium, de slimme keuze van meer dan 1200 boekverkopers! ZOMAAR EEN MOORD IN LISSABON on Amazon.com. *FREE* shipping on qualifying offers. ZOMAAR EEN MOORD IN LISSABON Zomaar een moord in Lissabon van Robert Wilson. Zomaar een moord in lissabon van robert wilson. Zo g ... Recensie van iBoek over Zomaar een moord in Lissabon ... ... .com. *FREE* shipping on qualifying offers. ZOMAAR EEN MOORD IN LISSABON Zomaar een moord in Lissabon van Robert Wilson. Zomaar een moord in lissabon van robert wilson. Zo goed als nieuw Ophalen. € 1,50 11 mar. '20. Berchem 11 mar. '20. Elisa Fauvarque Berchem. Geen foto. Vakantiehuisje te huur 100 km ten zuiden van Lissabon. Alleenstaand huis in een klein dorp nabij grandôla. Twee jaar geleden won Robert Wilson de prestigieuze Gold Dagger Award voor zijn roman Zomaar een moord in Lissabon, een thriller die zich voor een groot deel afspeelt in de Portugese hoofdstad ... Zomaar een moord in Lissabon [Wilson Robert] on Amazon.com. *FREE* shipping on qualifying offers. / 9789045301471 / / Nederlands / Dutch / Néerlandais / Niederländisch / paperback / 23 x 15 cm / 493 .pp / ZOMAAR EEN MOORD IN LISSABON ROBERT WILSON BBNC Uitgevers Literatuur, spanning en romantiek. Dit boek kopen? Zoek een boekhandel in je buurt. Toevoegen aan iWish Auteur. ROBERT WILSON. reacties Eigenschappen. Taal: Nederlands. ISBN: 9789055017515. Productvorm: Paperback ... Buy ZOMAAR EEN MOORD IN LISSABON 01 by Wilson, Robert (ISBN: 9789055017515) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Zomaar een moord in Lissabon MUN002 ROBERT WILSON Uitgeverij Rainbow bv Literatuur, spanning en romantiek. Dit boek kopen? Zoek een boekhandel in je buurt. Toevoegen aan iWish Auteur. ROBERT WILSON. reacties Eigenschappen. Taal: Nederlands. ISBN: 9789058311542. Productvorm: Paperback. Publicatiedatum: 08 ... Zomaar een moord in Lissabon: Wilson Robert: 9789045301471: Books - Amazon.ca. Skip to main content. Try Prime EN Hello, Sign in Account & Lists Sign in Account & Lists Returns & Orders Try Prime Cart. Books. Go Search Hello Select your address ... Niet zomaar een van de vele hotels in Lissabon! Gelegen in de buurt van de bekende rivier de Taag, in de wijk Belém, ligt hotel Palacio do Governador. Dit Boutique hotel beschikt over 60 kamers die elk hun ei...