mulders-gm.nl

Verleid door de Argentijn - Bouquet 3460

PUBLICATIE DATUM 2014-10-10
BESTANDSGROOTTE 3,91
ISBN 9789461998484
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Susan Stephens
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Verleid door de Argentijn - Bouquet 3460 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Susan Stephens. Lezen Verleid door de Argentijn - Bouquet 3460 online is nu zo eenvoudig!

De Acosta's 3: In een flits weet ze het: hij is de ware...Wanneer Romy stiekem foto's staat te nemen op de bruiloft van haar beste vriendin, krijgt ze opeens de overweldigend knappe Argentijn Kruz Acosta in beeld. Kruz is nogal ontstemd dat ze op de glamourbruiloft van zijn broer beroemdheden fotografeert en pakt haar de camera af. Als ze die uit zijn handen wil rukken, vallen ze tegelijk op de grond...Onmiddellijk schieten de vonken over en weer, en voor ze het weet, belanden ze samen in bed. De passie die tussen hen oplaait, sleurt haar mee als een tornado die over de pampa raast. Maar hoe heftig hun liefdesspel ook is, Kruz blijft afstandelijk. Door iets in zijn verleden heeft hij zich voor zijn gevoelens afgesloten. Dan blijkt hun hartstocht niet zonder gevolgen te zijn gebleven. Hoe moet ze hem dat in vredesnaam vertellen?

...jn - Bouquet 3460 (Pocket). De Acosta's 3: In een flits weet ze het: hij is de ware ... bol.com | Argentijns vuur - Bouquet 3387 (ebook), Susan ... ... ... Wanneer Romy stiekem foto's staat te nemen... VERLEID DOOR DE ARGENTIJN - Susan Stephens nr.3460. In een flits weet ze het: hij is de ware... Wanneer Romy stiekem foto's staat te nemen op de bruiloft van haar beste vriendin, krijgt ze opeens de overweldigend knappe Argentijn Kruz Acosta in beeld. Verleid door de Argentijn - Bouquet 3460 - Een uitgave van de romantische reeks Harlequin Bouquet - Deel 3 van De Acosta's . De Acosta's 3: In een flits weet ze het: hij is de ware... Wanneer Romy stiekem f ... Verleid door de Argentijn - Bouquet 3460 - Een uitgave van ... ... . De Acosta's 3: In een flits weet ze het: hij is de ware... Wanneer Romy stiekem foto's staat te nemen op de bruiloft van haar beste vriendin, krijgt ze opeens de overweldigend knappe Argentijn Kruz Acosta in beeld. Bouquet e-bundel nummers 3457-3460, 4-in-1. Kiest u voor gemak? Met deze bundel heeft u vier van de acht Bouquet-romans (nummers 3457 t/m 3460) van de... Lees „Bouquet e-bundel nummers 3457-3460 (4-in-1) Adembenemende sjeik ; Pure begeerte ; Haar laatste troef ; Verleid door de Argentijn" door Annie West verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Kiest u voor gemak? Met deze bundel heeft u vier van de acht Bouquet-romans (nummers 3457 t/m 3460) van de maand in h Bo...