mulders-gm.nl

Samen in een familiegraf

PUBLICATIE DATUM none
BESTANDSGROOTTE 3,68
ISBN 9789053337202
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Lydia Rood
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Samen in een familiegraf in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lydia Rood. Lezen Samen in een familiegraf online is nu zo eenvoudig!

'Ze zat in een trui en een broek op de bank, haar benen opgekruld, een boek op haar schoot, en ze zou eigenlijk heel tevreden zijn als het geen vrijdagavond was geweest en zij niet bijna oud, ongetrouwd, kinderloos en in alle andere opzichten zwijgen. Ze had vriendinnen natuurlijk, en vrienden, maar die hadden kennelijk allemaal een programma op vrijdagavond. Zij niet.'Tussen droom en daad staat soms de liefde zelf in de weg, en dat is weleens jammer. Want liefde gaat in wezen maar over één ding: over de vraag wie je hand vasthoudt als je doodgaat, want dat wil niemand in zijn eentje. Maar bindene afspraken zijn een illusie, en eeuwigheid bestaat alleen in dromen. Dus doen we maar wat met z'n allen, en maken er een potje-met-pieren van.In Samen in een familiegraf, een verzameling onbarmhartige verhalen over liefde en ander leed, gaan humor, tragiek en erotiek een even onvermijdelijk als onmogelijk huwelijk aan.

...e: 1998 ISBN/EAN: 90-5333-720-2 Uitgever: Prometheus ... Samen in een familiegraf (e-Book) - Lydia Rood | Boeken.com ... . Turkenliefje. In Samen in een familiegraf, een verzameling onbarmhartige verhalen over liefde en ander leed, gaan humor, tragiek en erotiek een even onvermijdelijk als onmogelijk huwelijk aan. Volledige beschrijving. Recensies. Alle 0 beoordelingen. Specificaties Auteur Lydia Rood Uitgever Pixel Perfect Publications ISBN 9789490848309 Samen in een familiegraf direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Samen in een f ... Samen in een familiegraf van Lydia Rood | Boek en ... ... .nl. Voor al je literatuur en romans. Samen in een familiegraf | ISBN 9789490848309 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Urn samen in een kist in familiegraf/kelder. 28 juli 2009. Vraag nummer: 6753 (oude nummer: 13500) Beste meneer van Putten, Mijn vraag is: mag je een urn in de kist van de overledene meebegraven. Het is voor mij niet helemaal duidelijk dat dit niet mag. Er wordt steeds gesproken over een bijzetting. Samen in een familiegraf. 0.0 0 5 Schrijver: Lydia Rood. Beschikbaar als e-book. Tussen droom en daad staat soms de liefde zelf in de weg, en dat is weleens jammer. Want liefde gaat in wezen maar over één ding: over de vraag wie je hand vasthoudt als je doodgaat, want dat wil niemand in zijn eentje. In Samen in een familiegraf, een verzameling onbarmhartige verhalen over liefde en ander leed, gaan humor, tragiek en erotiek een even onvermijdelijk als onmogelijk huwelijk aan. dit werk kent de volgende uitvoeringen. E-book (epub) ISBN 9789490848309 verschijningsdatum 01/05/2011. Get this from a library! Samen in een familiegraf. [Lydia Rood] -- Tussen droom en daad staat soms de liefde zelf in de weg, en dat is weleens jammer. Want liefde gaat in wezen maar over één ding: over de vraag wie je hand vasthoudt als je doodgaat, want dat wil ... Samen in een familiegraf Lydia Rood • ebook • epub. Samenvatting . Tussen droom en daad staat soms de liefde zelf in de weg, en dat is weleens jammer. Want liefde gaat in wezen maar over één ding: over de vraag wie je hand vasthoudt als je doodgaat, want dat wil niemand in zijn eentje. Tussen droom en daad staat soms de liefde zelf in de weg, en dat is weleens jammer. Want liefde gaat in wezen maar over één ding: over de vraag wie je hand vasthoudt als je doodgaat, want dat wil niemand in zijn eentje. Maar bindende afsprak In Samen in een familiegraf, een verzameling onbarmhartige verhalen over liefde en ander leed, gaan humor, tragiek en erotiek een even onvermijdelijk als onmogelijk huwelijk aan. Volledige beschrijving. Verkrijgbaar als Tweedehands. Vestiging. Conditie. Voorraad. Prijs. Niet tweedehands beschikbaar. Verkrijgbaar als e-Book. Vestiging. Familiegraf met grafmonument. Zoekt u een mooi en bijzonder grafmonument voor...