mulders-gm.nl

Internet Woordenboek

PUBLICATIE DATUM december 2000
BESTANDSGROOTTE 6,75
ISBN 9789041906632
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Herwig Arts
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Internet Woordenboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Herwig Arts. Lezen Internet Woordenboek online is nu zo eenvoudig!

Internet is in. Iedereen heeft het erover. De kranten staan er bol van. Met duizenden tegelijk nemen bedrijven en particulieren een aansluiting op dit netwerk. Voor een deel valt deze populariteit te verklaren uit het feit dat Internet een modeverschijnsel is geworden. Maar modeverschijnselen komen en verdwijnen weer. Dat laatste kan van Internet niet worden gezegd. Het is er, het zal veranderen en zich ontwikkelen, maar het zal niet meer verdwijnen. De mogelijkheden van Internet zijn dan ook ongekend. De communicatiemogelijkheden overtreffen die van telefoon en fax. Het World Wide Web als medium voor informatieverstrekking stelt de traditionele massamedia in technisch opzicht in de schaduw. En nu Internet als intranet het informatievervoermiddel voor bedrijven is geworden, zullen steeds meer zakelijke Internet-toepassingen beschikbaar komen. Vroeg of laat krijgt iedereen met Internet te maken. Om de discussies in de kranten of op het werk te kunnen volgen, is een naslagwerk onontbeerlijk. Het Internet Woordenboek geeft een korte uitleg van veel gebruikte termen in de computer- en Internet-wereld. Daarnaast bevat het boek een overzicht van het Internet-jargon (acroniemen), de bekende smileys, vele UNIX- en FTP-opdrachten, de domein, ",en van landen en een overzicht van de ASCII-tekenset. Furore Informatica, auteur van het Internet Woordenboek, levert diensten op het gebied van de informatietechnologie. Furore Informatica ontwikkelt onder andere interactieve Internet- en intranettoepassingen.

... de Nederlandse Taal stelt de volgende historische woordenboeken online beschikbaar via één zoekapplicatie: Oudnederlands Woordenboek (ONW) 500-1200 Vroegmiddelnederlands Woordenboek (VMNW) 1200-1300 Middelnederlandsch Woordenboek (MNW) 1250-1550 Woordenboek der Nederlandsche Taal (WNT) 1500-1976 Woordenboek der Friese Taal (WFT) 1800-1975 Samen beschrijven ze de ... Internet in Nederlands, vertaling, Turks-Nederlands ... ... ... Vertalingen van 'internet providers' in het gratis Nederlands-Engels woordenboek en vele andere Engelse vertalingen. Internet vertaling in het woordenboek Nederlands - Duits op Glosbe, online woordenboek, gratis. Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen. ... Woordenboek - Vind de betekenis van woorden. ... . Internet vertaling in het woordenboek Nederlands - Duits op Glosbe, online woordenboek, gratis. Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen....