mulders-gm.nl

Haar onmogelijke baas

PUBLICATIE DATUM 2014-10-10
BESTANDSGROOTTE 9,61
ISBN 9789461996701
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Michelle Douglas
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Haar onmogelijke baas in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michelle Douglas. Lezen Haar onmogelijke baas online is nu zo eenvoudig!

Juist omdat hij niet met een zilveren lepel in de mond geboren is, hecht Dominic Wright zeer aan zijn flitsende carrière. Zijn nieuwste project, een vijfsterrenhotel, moet dan ook een megasucces worden. Het feit dat hij geacht wordt de mooie, maar verwende dochter van de baas te leren hoe je een hotel runt, zal hem daarbij niet tegenhouden, neemt hij zich voor. Maar ook voor Bella is het heel belangrijk dat het hotel goed gaat lopen. Want misschien dat ze zo de liefde en het respect van haar vader terug kan winnen. Alleen... hoe werk je in vredesnaam samen met een onmogelijke, ondoorgrondelijke en vooral superaantrekkelijke tiran?

...albaar is. Ze doet namelijk niet alleen de handstand zonder steun van de muur, ze trekt haar broek uit terwijl ze op haar handen staat ... Haar onmogelijke baas (Book, 2013) [WorldCat.org] ... . Mijn kantoor is op de gelijkvloers van mijn baas zijn huis. Hijzelf heeft een dochter, Sofia, die net 15jaar is geworden. Geregeld zit Sofia bij in het kantoor haar huiswerk te doen of opzoekingen voor school achter de pc. Het was me al opgevallen dat ze geregeld in mijn buurt per toeval vooroverboog om dingen… Je baas gaat namelijk niet vanzelf veranderen, of überhaupt inzicht in zijn eigen gedrag krijgen - tenzij jij handelt. Robert Hosking, directeur (ja, baas, dus) van OfficeTeam, zegt precies hoe het zit: "Het is onmogelijk om de acties van je baas onde ... bol.com | Haar onmogelijke baas (ebook), Michelle Douglas ... ... . Robert Hosking, directeur (ja, baas, dus) van OfficeTeam, zegt precies hoe het zit: "Het is onmogelijk om de acties van je baas onder controle te houden, maar je kunt in elk geval veranderen hoe jij erop reageert." Haar onmogelijke baas (Bouquet Book 3426) (Dutch Edition) eBook: Douglas, Michelle, Pellema, Sylvie: Amazon.fr Gevreesde baas. Een leidinggevende die dat soort angsten uitbuit, is niets nieuws onder de zon. Een extreem voorbeeld: The Devil Wears Prada (gebaseerd op een waargebeurd verhaal) waarin de alom gevreesde baas van een New Yorks modetijdschrift haar persoonlijke assistente absurde opdrachten geeft. Haar reactie kwam behoorlijk hard over bij hem en hij gaf als reactie terug: "misschien moet ik maar een andere baan zoeken, iets dat ik wel kan." Toen ze het zat te vertellen lag ik dubbel van het lachen, ik ken de beste man ook vrij goed en kon me samen met al die anderen die hem ook kennen ook al niet voorstellen dat hij een bedrijf runt en draaiende kan houden....