mulders-gm.nl

101 Vragen Van Uw Kat

PUBLICATIE DATUM september 2010
BESTANDSGROOTTE 4,55
ISBN 9789057645037
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Honor Head
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen 101 Vragen Van Uw Kat in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Honor Head. Lezen 101 Vragen Van Uw Kat online is nu zo eenvoudig!

Met dit boek, waarin deskundig advies over training, omgang, voeding, verzorging en begrip voor het kattengedrag, heeft u alle professionele hulp in handen die nodig is om u te verzekeren van een tevreden en gezond huisdier.

...est now! | Honor Head - 101 vragen van uw kat Prijs: € 1,-254 keer bekeken • Status: Actief ... 101 vragen van uw kat aan de dierenarts : (als uw kat kon ... ... . Staat: Gebruikt; Soort boek ... maar waarvan de antwoorden over de kop van de kat aan de mensen wordt gegeven. De opzet met al die korte stukjes is verrassend duidelijk en werkt uitstekend. Boek. 101 vragen van uw hond. 15 15 x gezien 0 0 x bewaard sinds 01 feb. '20, 14:39. Bewaar. Bekijk de video Grote foto's Bieden. ... huisdieren hond paard kittens katten vogels kat kitten pup paarden paardenboeken honden p ... Honor Head - 101 Vragen Van Uw Kat te Koop Aangeboden op ... ... . ... huisdieren hond paard kittens katten vogels kat kitten pup paarden paardenboeken honden papegaaien ... Voer uw kat geen botjes van gebakken, gebraden of gekookt gevogelte (zoals kip), en voer ook geen rauw varkensvlees. Katten willen wel eens gras of planten eten. Let op, want sommige (kamer-)planten zijn giftig voor katten. ... wormen en vlooien. Benader bij vragen over de gezondheid van de kat uw dierenarts. Als u niet van plan bent om met uw kat te gaan fokken, dan is castratie de beste optie om de eerder genoemde krolsheid, kans op vervelende aandoeningen en ongewenste dracht te voorkomen. Castratie is een chirurgische ingreep waarbij onder algehele narcose de eierstokken en eventueel de baarmoeder worden verwijderd via een sneetje in de flank of buik van uw poes. 101 vragen over uw weerstand. Mix Media, 1999. 3edruk. Zoönose Moet uw kat in quarantaine? 5 vragen en antwoorden over het coronavirus in dieren Een kat aanschouwt de lockdown in Parijs. Beeld Joris van Gennip Katten zijn nieuwsgierige beestjes, er zijn geen betere jagers, maar thuis kunnen ze de ultieme knuffelbeer zijn. Het kost niet veel om het humeur van uw kat te doen omslaan. Katt De identificatie of het chippen is het inbrengen van een microchip met uniek nummer bij de kat. Deze microchip is zo klein als een rijstkorrel. Het dier heeft er geen last van. De registratie is het opnemen van de gegevens van de chip, de kat en van de verantwoordelijke in een databank.Een correctie van de registratiegegevens moet gebeuren bij belangrijke veranderingen bijv. een verhuis, een ... 101 vragen van uw hond : wat uw hond graag van u zou willen weten (Boek) Top; Boek Nederlands. 101 vragen van uw hond : wat uw hond graag van u zou willen weten. Helen Dennis (auteur) × Zet op lijst. 101 vragen van uw hond ... Aangezien ziekenhuiszorg onder uw eigen risico valt betaalt u uw gehele of een deel van uw eigen risico. Heeft u vragen over uw rekening? Dan kunt u contact opn...