mulders-gm.nl

Afslanken met het bloedgroependieet

PUBLICATIE DATUM november 2003
BESTANDSGROOTTE 9,44
ISBN 9789024373765
TAAL NEDERLAND
AUTEUR A. Hessmann-Kosaris
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Afslanken met het bloedgroependieet in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A. Hessmann-Kosaris. Lezen Afslanken met het bloedgroependieet online is nu zo eenvoudig!

RAADGEVER GEZONDHEID 3. AFSLANKEN MET HET BLOEDGROEPENDIEETDeltasDe medische wereld kwam onlangs tot de ontdekking dat er een belangrijke band bestaat tussen onze bloedgroep en de manier waarop ons lichaam voedsel opneemt en verwerkt. Deze ontdekking rekent voorgoed af met de algemene diëten die zogenaamd voor iedereen zouden werken. Om de strijd tegen de kilo’s te winnen, moeten we ons voedingspatroon zo veel mogelijk aanpassen aan onze eigen biochemische eigenschappen. Omdat het bloedtype een bepaaldt rol speelt in de stofwisseling van het lichaam, is het bijgevolg noodzakelijk ons voedingsprogramma daarop af te stemmen.Bloedgroep O: veel vlees, vis en een beetje groentenBloedgrope A: veel groenten, rijst en graanproductenBloedgroep B: zuivelproducten, eieren en groentenBloedgroep AB: weinig vlees, veel vis en voor de rest alle voedingsmiddelenHet bloedgroependieet is de sleutel tot een ideaal lichaamsgewicht, een optimale gezondheid, lichamelijke vitaliteit en emotioneel evenwicht.Dit boek bevat naast praktische voedingslijsten per bloedgroep ook tal van heerlijke recepten.

...anken. Ik ben benieuwd naar de resultaten ... Bloedgroepdieet | Voedingscentrum ... . Sybilla Lindner. Ingrid de Graaf, 18-04-2016 19:31 #11 Ben aan het lijnen maar het gaat heel moeizaam. Wil nu dus kijken met het bloedgroependieet, of het dan wel gaat lukken. Jorn S., 15-08-2014 17:15 #10 Gezond Afslanken Met Het Bloedgroependieet (Onbekende bindwijze). Hoe onze bloedgroep ons voedingspatroon en onze gezondheid bepaald. De medische... Het principe van het bloedgroepdieet is simpel: afhankelijk van je bloedgroep kies je hoofdzakelijk voedingsmiddelen die gunstig voor je zijn, aangevuld met neutrale voedingsmiddelen, en je vermijdt alles wat op de 'zwarte lijst' staat. Maar werkt het ook RAADGEVER GEZONDHEID ... Bloedgroepdieet | Voedingscentrum ... . Maar werkt het ook RAADGEVER GEZONDHEID 3. AFSLANKEN MET HET BLOEDGROEPENDIEET Deltas De medische wereld kwam onlangs tot de ontdekking dat er een belangrijke band bestaat tussen onze bloedgroep en de manier waarop ons lichaam voedsel opneemt en verwerkt. Deze...