mulders-gm.nl

Sportgek

PUBLICATIE DATUM none
BESTANDSGROOTTE 4,70
ISBN 9789060053423
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Youp van 't Hek
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Sportgek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Youp van 't Hek. Lezen Sportgek online is nu zo eenvoudig!

De carberetier Youp van het Hek mag je met een gerust hart sportgek noemen; wat te denken van 'Niks spel, knikkers!' en 'Het hemd van de leeuw'? Wekelijks schrijft Van 't hek zijn stukjes op de sportpagina van NRC Handelsblad en dit vanuit een geheel andere invalshoek dan een 'normale'sportcolumnist.

...gboek van een sportgek - grote letter uitgave Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Ja, we zijn sportgek Daarom zijn we met ontzettend veel plezier werkzaam in de sportsector ... Sportgek - Edith Rozendaal - 9789043913621 | Bruna.nl ... . Contact ! Uw probleem, onze oplossing Problemen met uw website en/of met de content Sportflitz heeft de oplossing voor u klaar liggen Edith Rozendaal Sportgek. Gedrukt boek . Theorie en oefeningen voor het aanleren van mentale vaardigheden bij het beoefenen van sport. Genre Non-Fictie Onderwerpen sportpsychologie, Psychologie algemeen, Sport en Spel, Sport, Psychologische aspecten, Ontspanning, Spel, Spo ... Hoe kom ik de zomer door met een... workaholic/ puber ... ... . Theorie en oefeningen voor het aanleren van mentale vaardigheden bij het beoefenen van sport. Genre Non-Fictie Onderwerpen sportpsychologie, Psychologie algemeen, Sport en Spel, Sport, Psychologische aspecten, Ontspanning, Spel, Sport, Sport en spel algemeen, Psychologie en ethiek van de sport Op verzoek, een rijmwoordenboek! Kom op bezoek, en aanschouw het gerijm van mijnwoordenboek...