mulders-gm.nl

Daadkrachtig Denken

PUBLICATIE DATUM maart 2004
BESTANDSGROOTTE 9,88
ISBN 9789057644900
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Caterina Rando
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Daadkrachtig Denken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Caterina Rando. Lezen Daadkrachtig Denken online is nu zo eenvoudig!

Dit boek leert u alles wat u aan daadkracht bezit te gebruiken, snel en trefzeker beslissingen te nemen, uw gevoel van eigenwaarde te vergroten en meer levensvreugde en zelfvertrouwen te krijgen.

...n in risicosituaties weloverwogen en daadkrachtig draagt bij aan crisismanagement en neemt het voortouw bij het managen van crisissituaties betrekt collega's bij het beslechten van een probleem of vraagstuk en geeft blijk van vertrouwen in de expertise van de ander Daadkrachtig denken door Caterina Rando Bewaar ... TACOM Trainingen - Training Daadkrachtig Denken en Doen ... . 39x bekeken; 2 jaar geleden geplaatst; Kenmerken Levering Niet van toepassing Staat van het product Gebruikt Type advertentie Aangeboden Type prijs Vraagprijs. Omschrijving. Van doemdenker veranderen in een doe-denker met 20 oefeningen en veel tips. librero 2004 Daadkrachtig We denken in oplossingen. In alles wat we doen. We hebben visie en een proactieve houding. Gedreven bepalen wij ons beleid en maken we bijbehorende keuzes. Daarbij kijken we vooruit. We zorgen v ... TACOM Trainingen - Training Daadkrachtig Denken en Doen ... . Omschrijving. Van doemdenker veranderen in een doe-denker met 20 oefeningen en veel tips. librero 2004 Daadkrachtig We denken in oplossingen. In alles wat we doen. We hebben visie en een proactieve houding. Gedreven bepalen wij ons beleid en maken we bijbehorende keuzes. Daarbij kijken we vooruit. We zorgen vandaag voor de woonconcepten van morgen. Daadkracht betekent ook dat we het lef hebben om een eerste stap te zetten. Gewoon doen. Bij ... Denken in kwaliteiten: zo doe je dat! Om complimenten te kunnen geven is het ook belangrijk om iemands kwaliteiten te zien of te kennen. Soms is dat moeilijk, vooral als je de ander niet goed kent of als je zelf wat geïrriteerd of emotioneel bent. Of als je een moeilijk gesprek hebt, met 'lastige' mensen. Het is dan beter om je niet druk, maar Daarom denken wij niet in hokjes of diagnoses maar in hulpvragen en oplossingen. ... Daadkrachtig, efficiënt en creatief. Zorgeloos heeft een eenvoudige en snelle aanmeldprocedure. Bovendien zijn we altijd beschikbaar voor (telefonisch) overleg en advies....