mulders-gm.nl

Bouquet 4112 - De mooiste kerst

PUBLICATIE DATUM november 2019
BESTANDSGROOTTE 4,88
ISBN 9789402543551
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Fleur van Ingen
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Bouquet 4112 - De mooiste kerst in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Fleur van Ingen. Lezen Bouquet 4112 - De mooiste kerst online is nu zo eenvoudig!

Het is hartje winter. Waarom heeft ze het dan opeens zo warm? Net als Tess Harper bij een kerstboomverkoper de perfecte boom heeft gevonden, wordt ze ruw opzijgeduwd door een man die beweert dat híj recht heeft op wat wel de mooiste kerstboom van heel Amerika moet zijn. In een flits ziet ze dat de man zelf ook bepaald niet lelijk is. Hij is zelfs zo knap, dat ze overal begint te tintelen als ze hem aankijkt. Maar ze laat zich toch echt niet zomaar aan de kant schuiven! Dus vertelt ze hem de waarheid en eigent zich kordaat de felbegeerde boom toe. Later hoort ze dat deze man Stefano Martelli is, een schatrijke tycoon die het bepaald niet gewend is dat hij wordt tegengesproken. Nou ja, ze zal hem toch nooit meer zien. Maar dan moet ze helpen bij de intake van een nieuwe patiënt in de kliniek waar ze werkt. En die nieuwe patiënt is... Stefano Martelli!

...weert dat híj recht heeft op wat wel de mooiste kerstboom van heel Amerika moet zijn ... eBook-Bouquet e-bundel nummers 4109 - 4112 - Abby - E ... ... . De mooiste kerst (Bouquet Book 4112) Kindle-editie Fleur van Ingen (auteur) Indeling: Kindle-editie. Alle 2 indelingen en edities bekijken Andere indelingen en edities verbergen. Amazon-prijs Nieuw vanaf Tweedehands vanaf Kindle-editie "Probeer het later ... De mooiste kerst. door Fleur van Ingen. Bouquet (Book 4112) Bedankt voor het delen! Je hebt de volgende beoordeling en recensie ingeleverd. We zullen ze op onze site publiceren nadat we ze bekeken hebben. Het is hartje wint ... De mooiste kerst (Bouquet Book 4112) eBook: Ingen, Fleur ... ... . We zullen ze op onze site publiceren nadat we ze bekeken hebben. Het is hartje winter. Waarom heeft ze het dan opeens zo warm? Net als Tess Harper bij een kerstboomverkoper de perfecte boom heeft gevonden, wordt ze ruw opzijgeduwd door een man die beweert dat híj recht heeft op wat wel de mooiste kerstboom van heel Amerika moet zijn. In een flits ziet ze dat de man zelf ook bepaald niet lelijk is. Hij is zelfs zo knap, dat ze overal begint te tintelen als ... Met deze bundel heb je vier van de acht Bouquet-romans (nummers 4109 t/m 4112) van de maand in handen. Zo kun je lekker doorlezen en nog gemakkelijker genieten van jouw favoriete . Loading ... 4112 DE MOOISTE KERST - Fleur van Ingen Tess weet al precies wat ze gaat doen deze kerst. Tot de Italiaanse magnaat Stefano Martelli haar wereld ... Met deze bundel heb je vier van de ...