mulders-gm.nl

Vechten tegen het onbekende - Vechten tegen het onbekende: deel 1- Gruwelijk bedrogen

PUBLICATIE DATUM 2015-05-21
BESTANDSGROOTTE 8,82
ISBN 9781458158451
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Hans Smedema
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Vechten tegen het onbekende - Vechten tegen het onbekende: deel 1- Gruwelijk bedrogen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hans Smedema. Lezen Vechten tegen het onbekende - Vechten tegen het onbekende: deel 1- Gruwelijk bedrogen online is nu zo eenvoudig!

Waar gebeurde reeks bizarre misdrijven gedurende ruim 30 jaar! "De Nederlandse Watergate' of "Hans Smedema affaire' over een gruwelijke doofpot affaire door de Nederlandse staat!Overtreft de beroemde Franse "Dreyfus-affaire' als groteske opzettelijke justitionele dwaling!Dit deel I beschrijft het abnormale leven van succesvol zakenman Hans Smedema tot die na 28 jaar in maart 2000 er plotseling achter komt dat hij en zijn vrouw heimelijk en gewetenloos bedrogen zijn en dat hun drie kinderen helemaal niet van hem zijn, zoals ze zeker wisten, maar van verkrachters die wel op de hoogte waren van hun beider ernstige ziekte van verdringing van alle misbruik. Zijn vrouw weet nog steeds zeker dat ze nooit vreemd is gegaan en nooit is verkracht! Nota bene verborgen gehouden door hun bloedeigen familie, medici en de Nederlandse overheid die in deze zaak alle daders juist helpt en van vervolging vrijwaard!Daarbij bovendien de onschuldige slachtoffers door geheime dienst medewerkers laf en gewetenloos laat tegenwerken. Bewijzen worden vervalst en stiekem weggewerkt, terwijl de media met een vals beroep op de staatsveiligheid hierover niet mogen publiceren!Hans wordt heimelijk ten koste van vele miljoenen gestolen(!) belastinggelden gewetenloos totaal geïsoleerd met een "cordon sanitaire' en opzettelijk als "gek' neergezet om uitkomen van hun blunders te voorkomen. Daarbij wordt het hele Nederlandse volk gewetenloos bedrogen om hoogstwaarschijnlijk de naam van het Koninklijk huis zuiver te laten blijven lijken.Dit bizarre verhaal is spannend geschreven en het bewijst het mogelijk zijn van nog zeer omstreden hervonden herinneringen en het bestaan van een oproepbare emotionele persoonlijkheid! Dus zeer leerzaam.Een Amerikaan, medewerker van de inlichtingendienst CIA werd door de gewetenloze liegende opstelling van de Nederlandse staat gevangen gezet, onschuldig veroordeeld en ontslagen en kon pas tien jaar later zijn gelijk bewijzen met nota bene een kopie van de Nederlandse "geheime inlichtingendienst file' over Hans Smedema en zijn vrouw! Volkomen onnodig liet men Hans daarbij ook nog volledig onnodig in 2004 arbeidsongeschikt worden, terwijl hij juist beter was geworden. Grotesk, zoals alles in deze bizarre zaak. President Obama heeft waarschijnlijk vlak voor zijn aftreden een klacht bij UNCAT tegen Nederland mogelijk gemaakt. In Nederland is het Koninklijk huis negatief betrokken wat deze zaak Staatsveiligheid heeft gemaakt!De drie delen zullen voor velen een eye-opener zijn. Wat hier wordt beschreven wordt door veel psychiaters nog voor onmogelijk gehouden. Hans werd op februari 2009 al onschuldig veroordeeld om de verkrachters van zijn vrouw wegens smaad boetes te betalen. Daarbij is het Hans Smedema verboden om aangifte te doen en is ieder onderzoek door de Nederlandse staat heimelijk verboden, maar mogen de daders natuurlijk wel de weerloze Hans aanklagen! Het boek zal vrijwel zeker worden verfilmd.

...an de wereld kunnen kopen. Het is niet gezegd dat dit altijd goed is ... Vechten tegen het onbekende - Vechten tegen het onbekende ... ... . Misschien is het wel een stuk beter voor het lichaam om alleen lokale groente- en fruitsoorten te nuttigen. Het is wel een aangename verrijking op het aanbod. Daar is echter geen wetenschappelijk bewijs voor, en in Nederland wordt hier dan ook niet naar gehandeld. 1 Het mogelijke, nog onbekende voordeel van stoppen met RAAS-remmers weegt niet op tegen de nadelen ervan. 4. Het volgende deel van de serie Klinisch redeneren bij COVID-19 ... Download PDF Vechten tegen het onbekende - Vechten tegen ... ... . 4. Het volgende deel van de serie Klinisch redeneren bij COVID-19 gaat over de verpleegkundige aandachtspunten Minstens 25 Belgische Syrië-strijders verblijven momenteel in de noordwestelijke Syrische provincie Idlib. Sommigen van hen vechten er actief mee m... Doom Eternal is een computerspel ontwikkeld door id Software en uitgegeven door Bethesda Softworks voor PlayStation 4, Windows, Xbox One en Stadia.De first-person shooter is uitgekomen op 20 maart 2020. Een versie voor de Switch staat later gepland in 2020. "Het onbekende, niet weten wanneer je opnieuw kan fietsen, ik heb het twee jaar meegemaakt." Cavendish ziet wel een lichtpuntje tijdens de verplichte quarantaine. Vechten voor overmorgen is een jeugdroman geschreven door Evert Hartman.Het boek is uitgebracht in 1980, maar beschrijft de periode 1992-1997.In deze zin is het dus retro-futuristisch. Centraal thema is de toenemende milieuvervuiling en onveiligheid op straat, die de opkomst van extremistische partijen in de hand werken. Vechten tegen het onbekende: deel 3 - Verstoten. Author Hans Smedema. Fighting the Unknown: part 2 - Impossible flashbacks. Author Hans Smedema ......