mulders-gm.nl

Poolboy – erotisch verhaal

PUBLICATIE DATUM november 2018
BESTANDSGROOTTE 10,55
ISBN 9788726075632
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Anita Bang
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Poolboy – erotisch verhaal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anita Bang. Lezen Poolboy – erotisch verhaal online is nu zo eenvoudig!

''Hier op het platteland waren niet zoveel mannen, en het zien van deze jonge man deed een verlangen in mij ontwaken. Ik had zin om meer te zien van zijn halfnaakte, stevige lichaam. En natuurlijk moest het zwembad ook nog schoongemaakt worden.'' Een jonge vrouw mag een broeierige zomer in een afgelegen huis buiten de stad doorbrengen, op voorwaarde dat zij het huis onderhoudt. Inclusief het zwembad. Wanneer een aantrekkelijke man aanbiedt haar daarmee te helpen, ontstaat een zinderend avontuur in het prieeltje naast het zwembad. De novelle is uitgegeven in samenwerking met de Zweedse filmproducente Erika Lust. Haar doel is het schetsen van de natuur en verscheidenheid van de mens door middel van verhalen over passie, intimiteit, liefde en lust in een samenspel van krachtige verhalen en erotiek.

...tieme bekentenissen van een vrouw 5 - erotisch verhaal ... Alles over seks en relaties lees je hier, op ilvy.com/lezen ... . The Handyman on the Menu. Volledig gehoorzaam. Een natte midzomernachtsdroom - erotisch verhaal. Schaamteloze blikken. Geliefden - erotisch verhaal. Beruchte verleider. Een vrije vrouw - erotisch kort verhaal. Poolboy - Erotisch verhaal - Anita Bang Een jonge vrouw mag een broeierige zomer in een afgelegen huis doorbrengen, op voorwaarde dat zij het huis en zwembad onderhoudt. Wanneer een aantrekkelijke man aanbiedt haar te help ... Poolboy - Erotisch verhaal luisterboek van Anita Bang bij ... ... . Wanneer een aantrekkelijke man aanbiedt haar te helpen, ontstaat een zinderend avontuur. Erotisch verhaal: onderhoudsbeurt bij de fietsenmaker. Door Maansteen gepubliceerd op Saturday 08 December 21:28 Nee, ik kom niet voor een onderhoudsbeurt meneer, maar mijn fiets ! 18+ Erotische verhalen met diepgang. Korte hoofdstukken die sa...