mulders-gm.nl

Als het tij keert

PUBLICATIE DATUM december 2012
BESTANDSGROOTTE 12,13
ISBN 9789401900553
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Gerda van Wageningen
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Als het tij keert in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gerda van Wageningen. Lezen Als het tij keert online is nu zo eenvoudig!

Historische roman over het wel en wee van het leven van een Rotterdamse familie in de negentiende en begin twintigste eeuw.In Als het tij keert is de rederij welvarend. Bart Linders vaart over de wereldzeeën, maar zorgen zijn er zeker ook. Rosa Buijtendijk heeft in Na eb komt vloed haar hart verpand aan rederszoon Richard Wilding die uit zakelijke overwegingen met haar nichtje trouwt.Gerda van Wageningen (Oud-Beijerland) schreef al veel historische romans. Afkomstig uit een geslacht van boeren en schippers blijft ze geboeid door de geschiedenissen van haar voorvaderen. Haar altijd goed gedocumenteerde romans zijn fantastisch om te lezen en geweldig populair.

...l en wee van een Rotterdamse redersfamilie ... Als het tij keert verzetten we de bakens - Lurvink & de Jong ... . De rederij is welvarend en Bart Linders, hoofdpersoon uit deel 1, vaart over de wereldzeeën. Maar dan keert het tij en komen de zorgen. Alle boeken van Gerda van Wageningen in één overzicht met boekomslag, flaptekst en publicatie historie. Inclusief informatie over de series en de volgorde van de boeken. Als het tij keert, verzetten we de bakens… Lurvink & De Jong Welkom. Lurvink & De Jong versterkt de vitalitei ... Het tij keren Nederlands spreekwoordenboek ... . Lurvink & De Jong versterkt de vitaliteit en wendbaarheid van mensen in organisaties. Organisaties hebben behoefte aan mensen die up to date zijn, met plezier werken, alert zijn op veranderingen en kunnen meebewegen als een situatie of omstandigheid veranderd. Aan mensen die zich…Continue reading → Het tij keert. Jarenlang moesten de VS lijdzaam toezien hoe bedrijven het land verlieten. Voor de ondernemingen die ervoor kozen uit Amerika te vertrekken, was het gras veel, veel groener aan de andere kant. Nu komen ze terug en plukt Amerika, dankzij schaliegas, eindelijk de vruchten. Vertalingen in context van "het tij keert" in Nederlands-Frans van Reverso Context: Hij hoopte dat degenen die gisteren de meerderheid bepaalden zich ook als democraten zullen opstellen wanneer het tij keert. Vertalingen in context van "tij zich keert" in Nederlands-Engels van Reverso Context: Zelf nu het tij zich keert werk je hard verandering te brengen... door rechtvaardigheid te leveren en geen bommen. Postbank brengt meer fondsen - als het tij keert. Beleggers van de Postbank kunnen over niet al te lange tijd - als het beursklimaat een beetje meewerkt - kiezen uit meer beleggingsfondsen dan de 28 fondsen die hun huisbank tot dusver aanbiedt.... Van onze verslaggever 18 januari 2003, 0:00 Als het tij keert direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. 'Als het tij keert' is het tweede deel in de heerlijke historische vierluik 'Behouden vaart' van Gerda van Wageningen over het wel en wee van een Rotterdamse redersfamilie. De rederij is welvarend en Bart Linders, hoofdpersoon uit deel 1, vaart over de wereldzeeën. Maar dan keert het tij en komen de zorgen. In Als het tij keert is de rederij welvarend. Bart Linders vaart over de wereldzeeën, maar zorgen zijn er zeker ook. Rosa Buijtendijk heeft in Na eb komt vloed haar hart verpand aan rederszoon Richard Wilding die uit zakelijke overwegingen met haar nichtje trouwt. 'Als het tij keert' is het tweede deel in de heerlijke hist...