mulders-gm.nl

Bedrijfseconomie voor het besturen van organisaties

PUBLICATIE DATUM none
BESTANDSGROOTTE 7,70
ISBN 9789001766818
TAAL NEDERLAND
AUTEUR A.W.W. Heezen
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Bedrijfseconomie voor het besturen van organisaties in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A.W.W. Heezen. Lezen Bedrijfseconomie voor het besturen van organisaties online is nu zo eenvoudig!

Bedrijfseconomie voor het besturen van organisaties geeft je inzicht in de (context van) bedrijfseconomische vraagstukken die een rol spelen bij het besturen van organisaties. In het boek zijn allerlei voorbeelden opgenomen waarin bestaande ondernemingen centraal staan. Zo krijg je een goed beeld van de beroepspraktijk.Waarom kiezen voor Bedrijfseconomie voor het besturen van organisaties?* goede voorbereiding op de beroepspraktijk;* zeer toegankelijk door de praktische opzet;* inclusief unieke code voor Prepzone, met handige extra toetsen, flitscolleges en begrippentrainer.Bedrijfseconomie voor het besturen van organisaties is vooral praktisch van opzet. Functionarissen vertellen hoe zij hun organisatie aansturen en welke omgevingsfactoren een rol spelen bij hun beslissingen. Deze praktische cases komen uit de ICT-sector, de industrie, de zorgsector, de adviseringsbranche, de grafische sector, de hightech industrie, het railvervoer en de bancaire sector. Hierdoor krijg je een goed beeld van wat er allemaal komt kijken bij het besturen van een organisatie. Zo leer je onder andere welke bedrijfseconomische gevolgen bepaalde marketingbeslissingen kunnen hebben. Het boek stimuleert je om zelf na te denken over vraagstukken en zelf oplossingen te bedenken voor problemen. Het grote aantal voorbeelden met uitwerkingen geeft je inzicht in de vraagstukken waarmee je in je loopbaan te maken kunt krijgen.In deze zesde editie is een aantal casussen aangepast. Verder bevat deze uitgave meer opgaven (met een oplopende moeilijkheidsgraad). Het boek is ook verkrijgbaar als e-book.Online ondersteuningVoorin je boek staat een unieke code waarmee je toegang krijgt tot Prepzone, een rijke digitale leeromgeving. Hier vind je allerlei toetsvragen, cases, opdrachten, flitscolleges, een begrippentrainer en extra studiemateriaal. Zo kun je je nog beter voorbereiden op je tentamens!

...fseconomie 4 (B4IB-BEC4A.1) Titel van het boek Bedrijfseconomie voor het Besturen van Organisaties; Auteur ... Uitwerkingen antwoorden antwoordboekbedrijfseconomie voor ... ... . A.W.W. Heezen. Geüpload door. Matthias van Veldhuizen ... Bedrijfseconomie voor het besturen van organisaties geeft studenten inzicht in de (context van) bedrijfseconomische vraagstukken die een rol spelen bij het besturen van organisaties. Het behandelt verschillende beroepsproducten, aan de hand van werkelijke gegevens van bestaande ondernemingen. Koop Bedrijfseconomie voor het besturen van organisaties van Heezen, A.W.W. met ISBN 9789001900083. Grat ... Samenvatting boek Bedrijfseconomie voor het besturen van ... ... . Koop Bedrijfseconomie voor het besturen van organisaties van Heezen, A.W.W. met ISBN 9789001900083. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Bedrijfseconomie voor het besturen van organisaties is een standaardwerk op het gebied van bedrijfseconomie, dat veel aandacht besteedt aan de context waarin een bedrijfseconomisch vraagstuk zich voordoet. Door dit opgavenboek bij het boek te gebruiken, kunnen studenten zich de theorie uit het boek beter eigen maken. Antwoordboek/Uitwerkingen van alle opgaven uit het boek Bedrijfseconomie voor het besturen van organisaties. Geheel compleet. Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Bedrijfseconomie voor het besturen van organisaties, geschreven door A.W.W. Heezen. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over Bedrijfseconomie, bedrijfs economie, Samenvatting, Bedrijfskunde & BE. Standaardwerk op het gebied van bedrijfseconomie; zeer toegankelijk door de praktische opzet; uitgebreide online leeromgeving. Bedrijfseconomie voor het besturen van organisaties behandelt verschillende bedrijfseconomische vraagstukken - zoals het maken van een liquiditeitsbalans - aan de hand van werkelijke gegevens van bestaande ondernemingen. ... Bedrijfseconomie voor het besturen van organisaties: opgaven wordt 53 keer aangeboden op Bookmatch. En het Bedrijfseconomie voor het besturen van organisaties: opgaven boe...