mulders-gm.nl

Levenslang verliefd - Doktersroman 82B

PUBLICATIE DATUM 2015-03-31
BESTANDSGROOTTE 11,89
ISBN 9789402511482
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Dianne Drake
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Levenslang verliefd - Doktersroman 82B in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dianne Drake. Lezen Levenslang verliefd - Doktersroman 82B online is nu zo eenvoudig!

Maggie Doucet zit niet te wachten op een man in haar leven. Daarvoor heeft ze eenvoudigweg geen tijd met haar baan als verpleegkundige en haar studie. Dat haar ogen steeds afdwalen naar Alain Lalonde, de nieuwe dokter van de kliniek, is dan ook helemaal niet de bedoeling. Keer op keer moet ze zichzelf tot de orde roepen. Het wordt er niet gemakkelijker op wanneer hij ook meer dan geïnteresseerd in haar blijkt en zich niet zomaar laat negeren...Dit verhaal is ook verkrijgbaar in een 2-in-1 bundel.

...ls verpleegkundige en haar studie. Dat haar ogen steeds afdwalen naar Alain Lalonde, de nieuwe dokter van de kliniek, is dan ook helemaal niet de bedoeling ... bol.com | Geloven in geluk - Doktersroman 89A (ebook ... ... . Keer op keer moet ze zichzelf tot de orde roepen. Het wordt er niet gemakkelijker op wanneer hij ook meer dan ... Op zoek naar artikelen van Wilma Stanwek? Artikelen van Wilma Stanwek koop je eenvoudig online bij bol.com Snel in huis Veelal gratis verzonden Boeken van Dianne Drake lezen? Boeken van Dianne Drake koop je eenvoudig online bij bol.com Gratis retourneren 30 dagen bedenktijd Snel in huis Op zoek naar artikelen van Dianne Drake? Artikelen van Dianne Drake koop je eenvoudig online bij b ... bol.com | Dianne Drake artikelen kopen? Alle artikelen online ... .com Gratis retourneren 30 dagen bedenktijd Snel in huis Op zoek naar artikelen van Dianne Drake? Artikelen van Dianne Drake koop je eenvoudig online bij bol.com Snel in huis Veelal gratis verzonden Boeken van Wilma Stanwek lezen? Boeken van Wilma Stanwek koop je eenvoudig online bij bol.com Gratis retourneren 30 dagen bedenktijd Snel in huis Weergaloos weerzien - Doktersroman 81B. Kelly is ontredderd wanneer Je...