mulders-gm.nl

Muhammad Ali, voor altijd de grootste!

PUBLICATIE DATUM juni 2016
BESTANDSGROOTTE 11,67
ISBN 9789401606387
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Marc Hendrickx
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Muhammad Ali, voor altijd de grootste! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marc Hendrickx. Lezen Muhammad Ali, voor altijd de grootste! online is nu zo eenvoudig!

Muhammad Ali (1942-2016) werd uitgeroepen tot grootste sportman van de twintigste eeuw. Hij beleefde zijn doorbraak als bokser op achttienjarige leeftijd in Rome, maar zijn impact reikte veel verder dan de ring. Ali gebruikte zijn positie als topatleet om zich te uiten als overtuigd moslim, als strijder voor gelijke rechten en de keuzevrijheid om je pacifistisch op te kunnen stellen in oorlogstijd. Die unieke combinatie liet hem uitgroeien tot een van de grootste iconen van de twintigste eeuw. Maar wat is het echte, volledige verhaal van de greatest of all time? Op aanstekelijk wijze en met veel verstand van zaken volgt Marc Hendrickx in deze complete biografie Ali's leven. Niet alleen zijn bokscarrière, maar ook religie, politiek en gezondheid komen aan bod. Ali was een grootheid, dat tonen de talloze authentieke verhalen in dit boek overtuigend aan.

... Ali, voor altijd de grootste!" door Marc Hendrickx verkrijgbaar bij Rakuten Kobo ... Boekwinkeltjes.be ... . Muhammad Ali (1942-2016) werd uitgeroepen tot grootste sportman van de twintigste eeuw. Hij beleefde zijn doorbraak als ... Muhammad Ali, voor altijd de grootste! Marc Hendrickx 9789401606370 Tweedehands, zeer goede staat, zonder beschadigingen en vouwen. Conditie: Als nieuw. Editie: 1. Jaar: 2016. Taal: Nederlands. Muhammad Ali (1942-2016) werd uitgeroepen tot grootste sportman van de twintigste eeuw. Muhammad Ali, voor altijd de grootste! | ISBN 9789401606387 direct en eenvoudig ... Muhammad Ali - Wikipedia ... . Muhammad Ali, voor altijd de grootste! | ISBN 9789401606387 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Www.boekwinkeltjes.be tweedehands boek, Hendrickx, Marc - Muhammad Ali voor altijd de grootste! Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. Samen zijn ze goed voor een aanbod van 6,7 miljoen titels. Menu ... Muhammad Ali (1942-2016) werd uitgeroepen tot grootste sportman van de twintigste eeuw. Hij beleefde zijn doorbraak als bokser op achttienjarige leeftijd in Rome, maar zijn impact reikte veel verder dan de ring. Muhammad Ali: Nog Altijd de Grootste! - Marc Hendrickx (2002) Alternatieve titel: Muhammad Ali: Voor Altijd de Grootste! mijn stem. 4,00 (1) 1 stem . Nederlands Biografie / Sport . 298 pagina's Eerste druk: Houtekiet, Antwerpen (België) Muhammad Ali (1942-2016) werd uitgeroepen tot grootste ... Bestel Muhammad Ali, voor altijd de grootste! van Marc Hendrickx. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Het complete portret van the greatest: Muhammad Ali Muhammad Ali (1942-2016) werd uitgeroepen tot grootste sportman van de twintigste eeuw. Hij rees eind jaren vijftig, beleefde zijn doorbraak als bokser op achttienjarige leeftijd in Rome, maar zijn impact reikte veel verder dan de ring. Ali gebruikte zijn positie als topatleet om zich te uiten als overtuigd moslim, als strijder voor gelijke ... Muhammad Ali was the greatest. Punt.' - Barack Obama 'Hij was mijn held, mijn alles. Wat Johan Cruijff voor heel veel mens...