mulders-gm.nl

Grondslag vermogens- en ondernmeningrecht vermogensrechtt

PUBLICATIE DATUM 2009-12-11
BESTANDSGROOTTE 4,17
ISBN 9789001780067
TAAL NEDERLAND
AUTEUR A.M.M.M. van Zeijl
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Grondslag vermogens- en ondernmeningrecht vermogensrechtt in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A.M.M.M. van Zeijl. Lezen Grondslag vermogens- en ondernmeningrecht vermogensrechtt online is nu zo eenvoudig!

Recht is meer dan alleen theorie. Sterker nog, recht vormt het fundament van het dagelijks leven van iedereen. De Grondslag van het vermogens- en ondernemingsrecht is een inleidend en praktijkgericht boek dat bestaat uit twee delen. Het vermogensrecht is beschreven in deel 1. Praktische voorbeelden leiden de lezer naar de wettekst, waarvan vervolgens de toepassing wordt uitgelegd.Noordhoff Campuz CardDeze editie bevat een Noordhoff Campuz Card wat eenvoudig toegang geeft tot een groot online aanbod aan toetsen en studieondersteunende materialen. Met deze handige kaart heb je één jaar lang onbeperkt toegang tot vele online extra’s zoals oefentoetsen, samenvattingen, begrippentrainers en bijvoorbeeld online colleges.

...vaatrecht, economie, Privaatrecht, fontys & Makelaar ... De grondslag van het vermogensrecht en ondernemingsrecht ... ... . En het De Grondslag van het vermogensrecht en ondernemingsrecht / 1: Vermogensrecht boek is dit jaar al 27 keer verkocht. Wil je dit boek kopen? Je kunt direct de vraagprijs betalen. Of je doet een bod en gaat in onderhandeling met een van de verkopers van De Grondslag van het vermogensrecht en ondernemingsrecht / 1: Vermogensrecht. En het De grondslag van het vermogensrecht en ondernemingsrecht / 2: Ondernemingsrecht boek is dit jaar al 23 keer verkocht. Wil je dit boek kopen? Je kunt direct de vraagprij ... De grondslag van het vermogensrecht en ondernemingsrecht ... ... . Wil je dit boek kopen? Je kunt direct de vraagprijs betalen. Of je doet een bod en gaat in onderhandeling met een van de verkopers van De grondslag van het vermogensrecht en ondernemingsrecht / 2: Ondernemingsrecht. Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek De grondslag van het vermogens- en ondernemingsrecht 1 - Vermogensrecht, geschreven door A.M.M.M. van Zeijl. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over vermogensrecht, privaatrecht, verbintenissenrecht, ondernemingsrecht, windesheim, SJD ... De grondslag van het Vermogens- en Ondernemingsrecht bestaat uit twee delen. Deel 1: Vermogensrecht is een inleiding in het vermogensrecht. Het studieboek legt aan de hand van herkenbare voorbeelden uit het dagelijks leven de toepassing van de wetten uit. Deze website biedt ondersteunend materiaal voor studenten en/of docenten hoger onderwijs: Grondslag van het vermogens- en ondernemingsrecht, deel 1 Vermogensrecht - 10e druk 2017 Deze website biedt ondersteunend materiaal voor studenten en/of docenten hoger onderwijs: Samenvatting Grondslag vermogens- en ondernemingsrecht 1 Vermogensrecht en andere samenvattingen voor je studie, geschreven door studenten. Uitgebreide samenvatting van Grondslag vermogens- en ondernemingsrecht 1 Vermogensrecht, 8e druk van A.M.M.M. Zeijl. ISBN: 9789001780067.. De Grondslag van het vermogensrecht en ondernemingsrecht / 1: Vermogensrecht 10e druk is een boek van A.M.M.M. van Zeijl uitgegeven bij Noordhoff Uitgevers B.V.. ISBN 9789001875497 De grondslag van het Vermogens- en Ondernemingsrecht bestaat uit twee delen. Deel 1: Vermogensrecht is een praktische inleiding in het vermogensrecht. 1 De grondslag van het vermogen...