mulders-gm.nl

Dansen met de dokter - Doktersroman 86A

PUBLICATIE DATUM 2015-07-21
BESTANDSGROOTTE 5,29
ISBN 9789402513639
TAAL NEDERLAND
AUTEUR Kate Hardy
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
PRIJS: VRIJ

Wil je het boek lezen Dansen met de dokter - Doktersroman 86A in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kate Hardy. Lezen Dansen met de dokter - Doktersroman 86A online is nu zo eenvoudig!

Om haar afgeblazen huwelijk te ‘vieren’ swingt dokter Joni Parker die ene avond in de salsaclub dat het een lieve lust is. Na afloop heeft ze een onenightstand met de haar onbekende Aaron. Echt niets voor haar. Ach, ze komt die man toch nooit meer tegen, houdt ze zich voor. Ze kijkt dan ook vreemd op als ze ziet wie er de volgende dag in het ziekenhuis als haar nieuwe collega voor haar neus staat...Dit verhaal is ook verkrijgbaar in een 2-in-1 bundel.

... uit de serie Doktersroman. Omschrijving ... Dansen met de dokter [e-Book] - Kate Hardy - (ISBN ... ... . Om haar afgeblazen huwelijk te vieren swingt dokter Joni Parker die ene avond in de salsaclub dat het een lieve lust is. Lees „Dansen met de dokter ; Hun grootste wens" door Kate Hardy verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. (1) DANSEN MET DE DOKTER - Om haar afgeblazen huwelijk te 'vieren' swingt dokter Joni Parker die ene avond in de salsacl... (1) DANSEN MET DE DOKTER - Om haar afgeblazen huwelijk te 'vieren' swingt dokter Joni Parker die ene avond in de salsaclub dat het een lieve lust is. Na afloop heeft ze een onenightstand m ... Dansen met de dokter [e-Book] - Kate Hardy - (ISBN ... ... . Na afloop heeft ze een onenightstand met de haar onbekende Aaron. Echt niets voor haar. Ach, ze komt die man toch nooit meer tegen, houdt ze zich voor. Ze kijkt dan ook vreemd op als ze ziet wie er de volgende dag in het ziekenhuis als haar ... Natuurlijk moet het weer de onmogelijk knappe, maar strenge dokter Oliver Dawson zijn die verpleegkundige Bella betrapt als ze aan het dansen is met een patiënt. En natuurlijk druipt de afkeuring weer van zijn gezicht. Hij zal dan ook niet blij zijn, zo vermoedt ze, dat ze binnenkort onder één dak wonen. Want uitgerekend zij is door zijn zieke moeder uitgekozen om voor haar te gaan zorgen... Dansen met de dokter E-BOOK Kate Hardy. Nederlands | E-book € 3,49 + 3 punten . Promotie. Alleen in mei: 1+1 GRATIS op duizenden e-books. Kies 2 e-books uit de selectie en ontvang het goedkoopste GRATIS. Bekijk ... Reeks: Doktersroman; Nummer in reeks: 86A ; Onze ... Alison Roberts is een geweldige auteur. Download en lees het boek Dans met de dokter - Doktersroman 62B op onze website mmark.nl. Helemaal vrij. U vindt Dans met de dokter - Doktersroman 62B in PDF, ePUB, MOBI. Lees „Dansen met de dokter" door Kate Hardy verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Om haar afgeblazen huwelijk te 'vieren' swingt dokter Joni Parker die ene avond in de salsaclub dat het een lieve lust i... Dansen met de dokter - Doktersroman 86A. Door mijn ogen. Hoe noem ik mijn kind. Doorgeschoten. Walvissen En Dolfijnen. Oosterse vechtsporten. Wie is wie in de film. Skoop - Naar de kern. Verdragsrecht in nederland. Veldgids voor de natuurliefhebber: Vissen. De Nieuwe Bakbijbel. De jacht op de hellehond Dansen met de dokter ; Hun grootste wens (Doktersroman Extra Book 86) (Dutch Edition) eBook: Hardy, Kate, Barker, Margaret, Bolk, Jannigje, Ouwehand, Janke: Amazon.de ... Dansen met de dokter - Doktersroman 86A. Theorieboek: drankenkennis 1. Uitgespeeld. De bovenkant van Nederland ; Holland from the top 2. 1942. GOD? Quilts. Brieven over Sparta. Hartelijk georganiseerd. Handboek psychodiagnostiek voor de hulpverlening aan kinderen. De tweede man. H...